Automobil za 100 eura? Država prodaje vozila, naplatne kućice, strojeve…

Javna dražba 47 rabljenih vozila i strojeva raznih državnih tvrtki i ministarstava poput HAC-a, Ministarstva kulture i medija, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstva poljoprivrede i dr. održati će se 13. svibnja, priopćili su iz tvrtke Cepelin.

GalerijaDržavna rasprodaja vozila i strojeva - 4 Državna rasprodaja vozila i strojeva - 3 Državna rasprodaja vozila i strojeva - 2 +0Državna rasprodaja vozila i strojeva - 1


Dražba će se održati u devet sati na lokaciji Velikopoljska 15a u Zagrebu, a pregled vozila i uplate jamčevine bit će dan prije, 12. svibnja, od 9 do 13 sati, na lokaciji Nikole Kramarića 1, Velika Mlaka, navode u svom priopćenju.

Prisustvovati i sudjelovati mogu sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100 eura.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu “viđeno-kupljeno”, a što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi, navodi organizator dražbe.

U ponudi je 47 vozila, raznih državnih tvrtki i ministarstavakao što su HAC, Ministarstvo kulture i medija, Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstvo poljoprivrede i ostalih.

Na aukciji su, između ostalog, građevinski strojevi, naplatne kućice, automobili, kamioni, prikolice, bageri…

Državna rasprodaja vozila i strojeva - 4Državna rasprodaja vozila i strojeva – 4(Foto: autoplin-cepelin.hr)

Državna rasprodaja vozila i strojeva - 4Državna rasprodaja vozila i strojeva – 2(Foto: autoplin-cepelin.hr)

Pravila kažu da se tijekom javne dražbe početne cijene mogu podizati za minimalni iznos od 50 eura, dok se neka od vozila kreću s cijenom većom od 100 eura. Ukoliko izlicitirana cijena postigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10 posto (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine. Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku od 3 radna dana uplatiti izlicitirani iznos, piše Poslovni dnevnik.

Državna rasprodaja vozila i strojeva - 4Državna rasprodaja vozila i strojeva – 1Foto: autoplin-cepelin.hr

Sva ponuđena vozila s početnim cijenama možete pronaći OVDJE.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr