JOŠ LUĐI OD LETA 3! Finski predstavnik na Eurosongu mrzi kad mu ovo netko kaže: 'Prkosim se žanrovima'

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ NK

Predstavnik Finske Omot, jučer je oduševio gledatelje svojim energičnim nastupom i neonsko zelenim bolerom te uspio uspjeti u finalu s Letom 3.

Flambojantni Finac u pjesmi ‘Cha Cha Cha’ spaja rap, elektronsku glazbu, metal i šlagerea ranije je izjavio kako je za njega glazba ‘prkošenje žanrova’, te navodno mrzi kada ga netko pokušava staviti u određeni kalup kada je njegovo stvaralaštvo u pitanju.

Glazbom se počeo baviti 2014. godine, a debitantski album izdao je 2020. godine. Na natjecanju za finske predstavnike na Eurosongu uvjerljivo je pobijedio konkurenciju s ukupno 539 osvojenih bodovadok je drugoplasirani imao samo 152 boda, a najviše su mu pomogli glasovi publike.

To je bila CHA-CHA-CHAMAZING torta! 🇫🇮 #Eurovizija pic.twitter.com/txD9sBXaOO

— Eurovision Song Contest (@Eurovision) 9. svibnja 2023

Käärijä je ranije izjavio kako je za njega glazba ‘prkošenje žanrovima’navodno mrzi kada ga netko pokušava staviti u određeni kalup kada je njegovo stvaralaštvo u pitanju.

U nekim trenucima ćete pomisliti kako je krenula neka druga pjesma, ali ne, sve je to ‘Cha Cha Cha’ kojom su neki oduševljeni, dok drugi smatraju da je ipak ‘previše’.

”Glazbenik kojeg se ne može definirati”, tako kritika i publika opisuju ovog energičnog glazbenika koji je još kao dječak znao da želi nastupiti na Eurosongu.

”Kad sam čuo ‘Cha Cha Cha’, znao sam da je došlo do vremena”, zaključio je mladi Finac.

Autor:Dnevno.hr/ NK

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr