Najfiniji parfemi koje možete pokloniti mami za ovaj Majčin dan

Xerjoff – čista trava

Ne smijemo ovdje zapostaviti niche parfeme pa tako na listu stavljamo i Xerjoff Erba Pur parfem. Ovo je svježi parfem s voćnim notama. Tu je sicilijanska naranča kao i limun. U srcu parfema je mošus, ambra i vanilija. Ovo je parfem za sve žene koje vole luksuz i koje se vole počastiti.

Byredo – Mlada ruža

Ovaj savršeni parfem je za sve koji se žele osjećati vječno mlado. Kombinacija je papra i damaščanske ruže. Ta začinska nota kasličnom mirisu ruže daje novu dimenziju i ovaj bi se parfem mogao svidjeti svima koji vole biti drugačiji.

Kenzo – ljubav

Kako najbolje pokazati mami ljubav? Pa parfemom koji ljubav ima u imenu. Kenzo Amour također spada u kategoriju kultnih parfema. On je neodoljivo sladak, stvoren za ljeto, a svima će dati i dozu mladolikosti. On je prilično jak, ali ne zagušuje.

Guerlain – L’Instant Magic

Ovaj miris je definicija puderastog parfema. On je stvoren za nježne duše, ako je i vaša mama takva, sigurno se neće buniti na ovaj parfem. L’Instant Magic je nježan, mekan i baršunast, obavija poput oblačića.

Tom Ford – Gorka breskva

Ovaj parfem će vam mamu odmah prebaciti negdje na obalu. Ima mješavinu crvene naranče i gorke breskve. Tu su i note pačulija, vanilije i jasmina. Ako se vaša mama voli isticati iz mase, ovo je parfem za nju.

Više o temiIzvor: Journal.hr