Serveri V Risinga će pet dana biti nedostupni zbog nove nadogradnje koja stiže 17. svibnja

Vampirski opstanak RPG V Ustajanje ušao je u program ranog pristupa 17. svibnja prošle godine i odmah postao veliki hit, ali kao i mnogi drugi slični naslovi, očajnički mu je trebalo proširenje. Iako su programeri izdali par manjih zakrpa koje su to uglavnom ispravile bubeprava nadogradnja sadržaja stiže točno godinu dana nakon objave igre.

Kako smo najavili još u veljači, riječ je o ekspanziji Tajne Gloomrota koja dodaje čitavo novo područje po kojem je i dobila ime, nove protivnike, kao i nove mehanike igrivosti. Vjerojatno najočekivaniji element je promjena izgradnje gotičkih utočišta kojima se brojni igrači vole hvaliti, a ista ćemo moći podizati uvis čime ćemo dobiti dodatne slojeve.

U svojoj svježoj objavi na Steamekipa Stunlock učenjak je potvrdila 17. svibnja kao datum puštanja u rad novog dodatka, ali i spomenula kako će prije toga, počevši od 12. svibnja, službeni serveri postati nedostupni kako bi ih pripremili za nadogradnju. Svi likovi i napredak na istima bit će izbrisani, jer će kod nekih igrača izazvati nezadovoljstvo, no kako kažu autori, takav je postupak nužan zbog brojnih izmjena koje će se implementirati u Secrets of Gloomrotu.

Serveri koje igrači održavaju na svojim računalima nisu podložni nužnom resetiranju i onima koji žele zadržati stare pozicije to će biti omogućeno, no valja imati na umu da takve igre neće biti nadograđene novim sadržajima koje smo tako nestrpljivo čekali.

Više o temiIzvor:Bug.hr