Upoznajte KIND kolektiv

Start-upovi, osobe koje tek pokreću svoj brend, ali i tvrtke koje žele promovirati nove usluge u javnosti ponekad imaju problem na jednom mjestu pronaći stručnjake iz različitih područja za predstavljanje njihovih proizvoda. Stoga je outsourcing ili udruživanje profesionalaca posljednjih godina postao poslovni model koji diktira trendove jer klijenti traže „ključ u ruke“ i najkvalitetnije usluge u promociji svog brenda i/ili poslovanja.

Zato od svibnja 2023. godine na hrvatskoj marketinškoj sceni počinje djelovati KIND kolektiv. Riječ je o poduzetnicama iz različitih područja poslovanja poput PR-a, art direkcije, digitalnih komunikacija, novinarstva i strateškog planiranja koje su oblikovale kolektive kako bi potencijalnim klijentima mogle pružiti sveobuhvatna komunikacijska rješenja.

Kolektiv čine Marija Margareta Klika – konzultantica za odnose s javnošću, Lana Kasić – konzultantica za društvene medije, Andrea Filipović – fotografkinja i art direktorica, Nikolina Petan – urednica i content kreatorica te Maja Grakalić – dizajnerica usluga i futurologinja specijalizirana za strateško planiranje usluga i istraživanje korisničkih potreba i dizajn usluga.

Iz KIND kolektiva poručuju: „Ideja o osnivanju kolektiva rodila se iz potrebe da klijentima ponudimo cjelovita rješenja kada je u pitanju planiranje i provedba kampanje. Osim kampanja, provodimo i razne edukacije i radionice pa ih možete pronaći u našem portfelju usluga medijska obuka, LinkedIn edukacija, inovativno dizajnersko razmišljanje i radionice strateškog predviđanja uz pomoć kojih identificiramo trendove i neizvjesnosti koje utječu na budućnost usluga naših klijenata. Naša posebnost je u našoj agilnosti – što znači da sam klijent, ovisno

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr