Ciklometar

OSNOVNI PODACI
Naziv Ciklometar
namjena Pretvara pametni telefon u ciklokompjuter
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan / 11,28 eur (Elite)

Zagriženi ljubitelji boravka na otvorenom koji ga žele statistički detaljno popratiti, bilo da je riječ o vožnji biciklom, trčanju, hodanju ili planinarenju, s ovom aplikacijom doći ćete na svoje. Naime, Ciklometar nudi mogućnost praćenja više od 250 statističkih podataka, a premda je ponajprije namijenjen pretvaranju pametnih telefona u ciklokompjutere, odlično će poslužiti i za praćenje drugih aktivnosti.

Klasične statistike (brzina, udaljenost, vrijeme, nadmorska visina), prikaz karte, kalendari, grafikoni, intervali, zone, mogućnost bilježenja otkucaja srca uz pametne satove ili mjerače pulsa s Bluetoothom, te brojne druge specifične detaljne statistike i kalkulacije koje daju uvid u sve parametri vožnje bicikla ili neke druge aktivnosti, samo su dio onoga što Cyclemeter može ponuditi.

Sve statističke podatke moguće je podijeliti s drugima ili ih pregledati putem web preglednika za lakšu vlastitu analizu, tu je i mogućnost izravnog praćenja i dijeljenja aktivnosti osoba s kojima se to želi, mogućnost povezivanja različitih senzora (primjerice, mjerača kadence za sobne bicikle), podrška za navigaciju (koristite se uz Apple Maps ili Google Maps), podrška za druge aplikacije (Strava ili MyFitnessPal) te općenito snažna podrška za društvene mreže.

Ukratko, bilo da se samo želi pratiti prijeđeni kilometri i dobiti na uvid prosječnu brzinu i vrijeme ili se želi na raspolaganju imati i prilično detaljne statistike uz brojne druge mogućnosti, Cyclemeter se jednostavno imenuje kao idealno rješenje. Osnovna inačica se može koristiti besplatno, no prilično je ograničenih mogućnosti, dok je za sve značajke potrebno platiti godišnju pretplatu od 11,28 eura za izdanje Elite (možete ga besplatno isprobati sedam dana).

Više o temiIzvor:Bug.hr