FAVBET otkriva hobije Lidije Bačić i Filipa Hrgovića

Ovo proljeće FAVBET provodi veliku kampanju koja istražuje hobije svojih korisnika u Hrvatskoj i koja nastoji pokazati kako klađenje može biti jednako cool hobi kao i svaki drugi. Nastavljajući istraživati ​​temu razbibrige hrvatskih ljubitelja online igara, OMILJENI tim je odlučio otići korak dalje i otkriti čime se zabavljaju neke od poznatih hrvatskih zvijezda u svoje slobodno vrijeme. Riječ je naravno o poznatim ambasadorima FAVBET-a, koji već nekoliko godina zaštićeno lice brenda firmom stvaraju uzbudljive projekte za tisuće hrvatskih korisnika.

Među njima su poznata pjevačica Lidija Bačić te boksač i brončani olimpijac Filip Hrgović. U sklopu kampanje snimili su kratke video uratke u kojima su govorili o svojim omiljenim hobijima i zašto odabiru upravo njih. I dok hobi Filipa Hrgovića nimalo ne iznenađuje, Lidija Bačić u svoje slobodno vrijeme voli se posvetiti aktivnostima potpuno različite od glazbe. Koja je vrsta zabave osvojila srca simpatične Lidije i našeg teškaša Filipa? Potražite odgovor u videima na FAVBET-ovu Instagram profil.

“Uvijek nudimo našim korisnicima pružiti više od iste platforme za igranje. Brendova kampanja “Favbet – kul baš kao i tvoj hobi” posvećena je upravo tome – ogromnom svijetu zabave, stvorenom zahvaljujući modernim tehnologijama i odgovornom odnosu prema igračima. Zahvaljujem našim slavnim ambasadorima Lidiji i Filipu, koji nastavljaju podržavati dobrotvorne i promotivne aktivnosti Favbet-a, i

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr