Jeste li vidjeli drag nastup na Eurosongu? HRT je tada puštao reklame: 'Ne mogu vjerovati…'

GLEDATELJI RAZOČARANI

Foto: Aaron Chown/PRESS ASSOCIATION

Tijekom pauze za glasanje, gledatelji Eurosonge imaju priliku ispred malih ekrana čuti i vidjeti nastupe drugih glazbenika. Ovog četvrtka nastup je pripao drag kraljicama

Tijekom druge polufinalne večeri u Liverpoolu na pozornici Eurosonga uslijedio je drag show, budući da je HRT usred prijenosa uživo baš u to vrijeme puštao reklame, šokirani gledatelji javili su se s komentarima na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Imamo li vašu pozornost? – napisali su na profilu Eurosonga na Twitteru i objavili kratak isječak plesne koreografije.

Foto: Aaron Chown/PRESS ASSOCIATION

– HRT cenzurira drag show? – pitali su se neki pa dalje dodavali da ne mogu vjerovati što se dogodilo.

Foto: Aaron Chown/PRESS ASSOCIATION

– HRT hladno prebacio na reklamnu pauzu da ne bi Hrvati morali gledati Drag kraljice u Liverpoolu; Neukusno; Lažeš da su ovo cenzurirali, ne vjerujem – komentirali su na Twitteru gledatelji glazbenog natjecanja.

Inače, naši Letovci ne samo da imaju drag plesačicu u svom videospotu pjesme ‘Mama ŠČ!’ nego su se u srijedu zabavljali u drag klubu u Liverpoolu.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Pobrinuli su se i da atmosfera bude odlična, a stranci koji su se zabavljali u klubu u glasu su pjevali poznate stihove naših predstavnika.

Foto: Aaron Chown/PRESS ASSOCIATION

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr