VIDEO Prava podrška! Ovako su Latvijci reagirali na prolazak Slovenaca u finale Eurosonge

BRAVO SUSJEDI!

Foto: Sanjin Strukić/PIXSEll/24sata

Riječki dečki s nestrpljenjem čekali su da voditelji prozovu samo jednu zemlju, a onda se to i dogodilo. Sloveniju su pročitali desetu i tako dali do znanja da su i oni ušli u finale Eurosonge

Za svoje mjesto u finalu Eurosonge tijekom druge polufinalne večeri borili su se i predstavnici Slovenije. Dečki iz benda Joker Outpjevali su pjesmu ‘Carpe Diem’. U konačnici su i izborili mjesto u finalu, a podršku im je pružio i naš neka 3.

POGLEDAJTE VIDEO:

– ŠČ! Mantramo prolazak dalje. Ajmo, Slovenija – govorio je Damir Martinović Mrle (61).

Riječki dečki s nestrpljenjem čekali su da voditelji prozovu samo jednu zemlju, a onda se to i dogodilo. Sloveniju su pročitali desetu i tako dali do znanja da su i oni ušli u finale Eurosonge.

– Tooo – glasno su vikali naši Letovci.

Foto: 24sata.hr

Prisjetimo se, ranije su Letovci dali intervju slovenskim medijima te su ih komentirali i njihovi predstavnici na Eurosongu.

– Oni su stvarno zgodni dečki. Voljeli bismo se poigrati s njima, ako budemo imali prilike za to. Možda ćemo si zabiti karanfile u guzicu ili napraviti neki grupni seks – rekli su za24 sata.

Foto: PHIL NOBLE

Zatim su im dečki iz benda Joker Out uzvratili komplimentima, a družili su se i na zabavama uoči Eurosonge te su fanove počastili zajedničkim fotkama.

Fotografija: Instagram

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr