Zara bestselleri koje želimo u proljetnoj i ljetnoj garderobi

Zara bestselleri za kreiranje impresivnih outfita

Bliži nam se vrijeme raznih svečanih događaja na kojima želimo zablistati. Ne želimo kupovati komade koji su isključivo za prigode, a kasnije ih ne nositi jer ćemo tako prebukirati garderobu. Upravo zbog toga, vrijedi uložiti u iskaz odjevne predmete koji se mogu nositi na više načina i za različite prigode. Naš favorit je svakako odijelo, jer s obzirom na to kako nam se bliži ljeto, predlažemo laneno odijelo. Riječ je o komadu koji možete nositi na dnevne, svečane, večernje i poslovne kombinacije ovisno o onome s čime se kombinirate.

Za dnevni outfit predlažemo sportske sandale i ceker, dok za večernji look možete odabrati sandale na petu i mini torbicu.

Osim odijela, možemo primijetiti da su u trendu i haljine u obliku srca koje će vašoj kombinaciji dati poseban dašak glamura. Predlažemo da ove haljine kombinirate sa salonkama za događaje na kojima želite zablistati.

Kada govorimo o bojama, sve je u modi, iako prevladavaju neutralni tonovi i sve nijanse bež boje. S time nećete pogriješiti, a takav look možete upotpuniti i adekvatnim modnim detaljima. Ne, možete se odlučiti i za razigranu kombinaciju u kojoj ćete odmah biti zapaženi. U nastavku izdvajamo naše favorite iz aktualne kolekcije koji su trenutno najprodavaniji komadi u Zari.

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

zara

Više o temiIzvor: Journal.hr