DJEČAK NOĆAS PREMINUO KOD KRIŽEVACA! Pružali mu pomoć u ugostiteljskom objektu, jedna osoba uhićena

Foto: Ranko Šuvar / CROPIX/Ilustracija

Autor: Dnevno.hr/MP

Koprivnička policija jutros je izvijestila o tragičnom događaju.

Naime, oko 1.23 sati policija je postupila po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci za pružanje liječničke pomoći 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom. Mladić je nakon pružene liječničke pomoći naknadno preminuo, a uhićena je jedna osoba.

Policija provodi kriminalističko istraživanje vezano za okolnosti događaja koje su još nerazjašnjene.

Naime, ne zna se zašto je došlo do postupanja Hitne pomoći prema maloljetniku koji je bio u izlasku. Uhićen je podvrgnut alkotestu te odveden na vađenje krvi i davanje urina.

Mještani u šoku: Alkohol je bio okidač

Svjedoci svjedoče o nemilom događaju koji je u trenu, barem se tako sada čini, izmakao kontroli. Točne odgovore o uzroku smrti dat će obdukcija.

“Šokirana sam. O samom uzroku smrti ne znam ništa nego sam čuo da je preminuo jedan dečko kad sam se jutros raspitivala kod koga su Hitna i policija išli. Jer sirene su nas noćas probudile. Nažalost alkohol je, koliko sam čula, bio glavni okidač. Dokle god na vratima u sitne sate neće stajati zaštitari i dokle god će se maloljetnim osobama posluživati ​​alkohol, dolazit će do ovih tragedija”, kaže za Jutarnji jedna mještanka.

Nekoličina, pak, sumještana se pita što uopće dijete od 16 godina radi u jedan sat izvan kuće i znaju li roditelji gdje im je dijete.

“Ja sam samo čula sa brijega da kad je Hitna ugasila sirene da je neki muški glas panično glasno govorio: ‘Unutra, unutra, brzo uđite, unutra je’. Nisam znala sve do jutra da je netko nastradao. Tu često znate biti fešte pa sam pomislila da se netko prenapio ili pao od silnog plesanja, ali ne i da se dogodilo neko zlo. Ne želim ni razmišljati o tome kako je sad tim dječakovim roditeljima jer vjerojatno krive sebe što su ga, ako jesu, pustili u izlazak”, dodaje stanovnica Kostanjevca Riječkog.

Autor:Dnevno.hr/MP

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr