Hrvatica Emma (14) šokirala žiri i osvojila njemački 'The Voice': Kao da sanjam!

PRIMJETIO JU JE I EMINEM

Foto: TheVoiceKids/YouTube/Snimak zaslona

U finalu je pjevala Eminemovu pjesmu ‘Lose Yourself’, a reper je objavu njezinog nastupa na društvenim mrežama označila sa ‘sviđa mi se’

Na trenutke mi se čini da ovo sve sanjam i da se ne događa u stvarnosti, rekla jeEmma Filipović(14) koja je pobijedila je u petak u finalu njemačke inačice showa Voice Kids.

POGLEDAJTE VIDEO:

Finale je gledalo više od četiri milijuna ljudi, a djevojčica koja je inače porijeklom iz Hrvatske oduševila se izvedbom Eminemove pjesme ‘Lose Yourself’. Čak je i Eminem osobno snimku njezinog nastupa na društvenoj mreži označio oznakom ‘sviđa mi se’.

Foto: TheVoiceKids/YouTube/Snimak zaslona

Prisjetimo se, Emma ranije nije znala da ide na ‘audiciju na slijepo’, već ju je produkcija iznenadila pozivom.

– Probaj zamisliti da stojiš ispred ogromnih vrata, jako uzbuđena, ona se otvaraju, ti stojiš uz mikrofon, a ispred tebe su četiri velike stolice. Draga Emma, ​​dobila si pozivnicu u Voice Kids – rekla joj je voditeljica, nakon čega je Emma počela plakati od sreće.

Foto: TheVoiceKids/YouTube/Snimak zaslona

Tijekom nastupa, u roku od 30 sekundi ‘prisilila’ je da stisne crvene gumbe i okrenula se prema njoj te je izazvala silne ovacije.

Njeni roditeljiŽaklina i Zoran derište ti Danielbili su iza pozornice i sami iznenađeni energičnom izvedbom svoje miljenice, a baka i djed su se rasplakali.

– I mi smo sad prvi put vidjeli na pozornici pod reflektorima, inače pjeva doma u sobi. Ostali smo bez teksta. Moćna je. Ona se tamo osjeća ispunjeno. To je njezin san koji se ostvario i mi smo svi doma presretni – izjavila je njezina majka Žaklina svojedobno.

Foto: TheVoiceKids/YouTube/Snimak zaslona

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr