Lijepo lice čuvala je kačigom pa zbog ozljeda ostavila hokejaški gol: Evo što danas radi…

MIKAYLA DEMAITER (22)

Fotografija: Instagram

Bila je jedna od perspektivnijih hokejaških golmanica Kanade, a sportskoj karijeri joj je na kraju stala teška ozljeda koljena. Ne, to ju nije zaustavilo te se prebacila na društvenu mrežu

Odrastala je u Kanadi uz hokej, zaljubila se u sport i stala na gol, a ekipa Bluewater Hawksa vjerovala je Mikayli Demaiter (22) koja je čuvala mrežu.

Perspektivna golmanica ‘skrivala’ je lijepo lice ispod golmanske kacige dugi niz godina, jer je 19 godina morala reći zbog najdražeg joj sporta nakon teške ozljede koljena koja ju je udaljila s leda.

– Vrijeme je da kažem zbogom hokeju na ledu. Vrijeme je da okrenem novu stranicu u životu, po prvi put mi hokej neće biti broj jedan. Veselim se budućnosti i nadam se da ću raditi s istim žarom kao što je to bilo na hokeju – napisala je Mikayla u najavi odlaska na Instagramu.

Ali, to ju nije uspjelo u razvoju karijere, već se istu prebacila na društvene mreže te je postala model na Instagramu. Skupila je 2,1 milijuna pratitelja na društvenoj mreži gdje svakodnevno prikuplja stotine tisuća lajkova s ​​novim objavama.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr