Ovako su izgledala lica Leta 3 dok su se čitali glasovi žirija…

JESMO LI POKRADENI?

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Kamere su sinoć snimale Letovce i za vrijeme glasanja, a sudeći po viđenom, bile su napeti, ali i razočarani razvojem događaja.

Let 3 oduševio je publiku na sinoćnjem finalu, ali ne i žiri koji nam je dao samo 11 bodova.

Publika nam je dala ukupno 112, pa smo na kraju završili na 13. mjestu, ali 7. po pitanju samo glasova publike. Hrvati su danas jako ljuti i razočarani jer smatraju da su Riječani pokradeni, a pobjednica 67. Eurosonga je Šveđanka Loreen koja je glasila za favoritkinju od samog početka.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Kamere su sinoć snimale Letovce i za vrijeme glasrovanja, a sudeći po viđenom, bile su napeti, ali i razočarani razvojem događaja. Ishod večeri su naše reporterke Ivani Prkačin u Liverpoolu ipak komentirali u svom stilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Znate što je bilo, jučer se dogodilo. Nas je žiri pozvao na jedan sastanak i onda su nas htjeli naguzit’ i mi nismo htjeli. Zato žiri danas nije bio na našoj strani. Publika je, jer publika još uvijek ima pi*ke. A mi volimo pi*ke – rekao je Damir Martinović Mrle (61).

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

– Super, super. Napokon je gotovo. Pokazalo se to od početka cijele priče, kao kad smo namjestili pobjedu na Dori. Opet su nas pokušali uvući u neke vršnjačke radnje, čak bih dodao i neprirodne. Ali eto, mi smo na strani naroda i narod je očito na našoj strani. Dobili smo iznenađujući visok broj bodova publike iz cijele Europe i svijeta. To je zaista velika nagrada i zadovoljstvo za uloženi trud. To je nešto što nas duhovno i fizički ispunjava, otvara i zatvara. Sretni smo – rekao je u svom sarkastičnom stilu Zoran Prodanović Prlja(58).

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr