'TKO JE OVA HEIDI KLUM ZA SIROTINJU?' Ciganović ismijao domaću voditeljicu: Ovo nije prvi put

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ NK

U jučerašnjoj je emisiji showa ‘Ples sa zvijezdama’ kandidati su se plesali tri različita plesa. Prvi ples u ovojednoj emisiji bio je “ples iskupljenja” koji je kandidatima omogućio da se isprave greške koje su napravljene u dosadašnjim izvedbama. Za treći ples natjecatelji su nasumičnim odabirom izvlačili jedan ples za koji su dobili svega minutu i pol da se obuče, 30 sekundi da ga koreografiraju te 35 sekundi da ga što bolje izvedu.

Maja Drobnjaković ja Marko Mrkić ispali su u polufinalnoj emisiji.

Modni kritičar Neven Ciganović opet nije štedio na riječima te se na svom Facebook profilu osvrnuo na jučerašnji styling voditeljice Tamara Loos nosila u jučerašnjoj emisiji.

Neven je u svom stilu prokomentirao styling lijepe voditeljice te ju usporedio s jeftinom verzijom njemačke manekenke Heidi Klum.

“Tko je ova Heidi Klum za sirotinju?”, napisao je Ciganović.

Ne, s njim se nisu složili fanovi showa, koji su imali same pohvale na Tamarin večerašnji styling i haljinu hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

”Prekrasna!”, ”Najljepša haljina na Tamari do sada u PSZ”, ”Savršeno”, samo su neki od komentara ispod objave. Marka Grubnića.

Ovo nije prvi put da je Neven kritizirao Tamarin styling. Naime, nedavno je podijelio fotografije Tamarinog izgleda iz showa te dodao fotografije sa stranica jedne internetske trgovine gdje je vidio sličnu kreaciju.

”Haljina za mumije i mumificirano lice. I kandže opet u istom stilu. Prvi put Tamara Loss djeluje kao da se dobro osjeća u onom što nosi vjerojatnost zato što je napokon stigao paket iz Kine, blagoslovljeni AliExpress” napisao je Ciganović.

Već je poznato da Tamari kod izbora modnih kombinacija pomaže stilistMarko Grubnića nakon svake emisije Marko na svojim društvenim mrežama objavi zajedničke fotografije iz showa.

Autor:Dnevno.hr/ NK

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr