Beč i Tivat po prvi put povezani izravnom zračnom linijom

Letovi su najavljeni tri puta od kraja listopada.

Beč i Tivat su od svibnja prvi put povezani izravnim letom austrijskog nacionalnog zrakoplovnog prijevoznika Austrian Airlines. Letovi su najavljeni tri puta od kraja listopada, kažu iz Turističke organizacije Tivat.

Svečanom dočeku prvih putnika iz Beča prisustvovali su predsjednik Upravnog odbora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić, izvršni direktor, Vladan Drašković, član Uprave Slavko Vukčević, direktor Aerodroma Tivat, Vladimir Praščević, direktor Tivat Turističke organizacije, Nina Lakičević, predstavnici Nacionalne turističke organizacije te kolege iz austrijskih tvrtki.

“Važnost otvaranja te linije nadilazi neposredne koristi, s obzirom da je Austrian Airlines dio najveće europske mreže zračnih prijevoznika, Lufthansa Group, kao i da je član prve globalne mreže međunarodnih zračnih prijevoznika, Star. Saveza”, stoji u priopćenju.

Predstavnica Lufthansa Grupe za Crnu Goru i Srbiju Katarina Bailla kazala je da otvaranje nove linije od Beča do Tivta dokazuje da je Crna Gora važno tržište za tvrtku.

“Kao rezultat velike potražnje za putovanjima u Crnu Goru, Austrian Airlines je odgovorio

Više o temiIzvor:Poslovni.hr