Međusobnim osnaživanjem, povezivanjem i razmjenom znanja do boljeg položaja žena u poslovnom svijetu

Preko 80 uspješnih poslovnih žena okupilo se u srijedu navečer u novom zagrebačkom Hotelu Zonar gdje su uz inspiriran i poticajan program iskusili business speed networking u grupama posloženim prema njihovim interesima kroz koje su mogle odmah primijeniti vrijedne savjete koje su s njima prethodno podijelile četiri uspješne i višestruke nagrađivane domaće liderice.

Zašto žene brzo uče, a sporo napreduju, sudionicama je otkrila dekanica Veleučilišta PAR u Rijeci, Gordana Nikolićkoja je potpuno iskreno i bez zadrške podijelila svoju poduzetničku priču punu uspona i padova te brojne prepreke koje je uspješno savladala. Snježana M. Lohningervoditeljica financija u Porsche Inter Auto doo naglasila je važnost istinskog povezivanja s drugima te kontinuiranog osnaživanja naših mrežnih kontakata, a Sandra Mihelčić, osnivačica Business Media Grupe, podijelila je svoje najveće spoznaje tijekom svog 20-godišnjeg poduzetničkog puta. Direktorija prodaje Merkur osiguranja, Daniela Mikulić naglasila je važnost zadržavanja autentičnosti i prihvaćanja izazova rasta te se osvrnula i na vrijednost vidljivosti unutar struke te ulaganja u kvalitetne odnose s drugima.

Sandra Mihelčić, Tanja Džido i Daniela Mikulić

„Žene često biraju teži put, neprestano ulaze u obrazovanje i marljivo preuzimaju često nevidljive poslove, što im otežava napredovanje i dolazak do rukovodećih pozicija. Zato je važno uz naporan rad kontinuirano povećavati svoju vidljivost, umrežavati se s drugima, dijele znanja i iskustva te osnaživati ​​druge žene na svom putu.” poručila je organizatorica događanja, Tanja Džido.

Networking događanje je dio projekta #Mission1000 kojem je cilj potaknuti veću vidljivost žena kroz edukaciju i praktične vježbe u tri područja u kojima se žene najčešće sabotiraju: osobni brending, LinkedIn i umrežavanje. Događanju su suvale i sudionice prve generacije koje su uspješno završile 9-tjedni program te su im svečano uručeni i zasluženi certifikati.

Osim inspirativnog i zabavnog programa uz DJ-a, sve sudionice su imale priliku napraviti i besplatnu poslovnu portretnu fotografiju kod Darka Mareša, jednog od vodećih fotografa specijaliziranih za portretno fotografiranje te su uz profesionalnu fotografiju sa događanja sa sobom ponijeli na desetke novih vrijednih kontakata kao i korisnih savjeta za razvoj svojih karijera i poslovanja.

Iduće business speed networking događanje kao i novi ciklus programa #Mission10

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr