Mikro trend: Traperice bačvastih nogavica nosit ćemo ovog ljeta

Traperice bačvastih nogavica u kombinacijama za svaki dan

Posljednje vrijeme nose se mršave traperice, a mi moramo priznati kako smo više pobornici nešto opuštenijih krojeva. S obzirom na to kako svake sezone biramo nove traperice, istražujući nove kolekcije primijetili smo povratak trenda traperica s bačvastim nogavicama. Riječ je o modelu traperice visokog struka koji definira siluetu tijela zbog specifičnog kroja. Iako vas samo ime može zavarati, ove traperice su zapravo elegantne i vizualno produljuju vaše noge.

Razni modeli su u ponudi, a možete odabrati osnovnu boju ili pak živahni komad. Modna kuća Vidi me ima zanimljive modele s prugicama ili metaliziranim efektom za one koji žele upečatljiv komad.

Ove traperice predlažemo kombinirati na jednostavne komade poput bijelog majica ili bijele bluze. Možete ih nositi za dnevne i večernje kombinacije. Za dnevni look predlažemo udobne detalje papuča i velike shopper torbe, dok za večernji look savjetujemo crop top i sandale na petu. Riječ je o nosivom komadu koji se može uklopiti u baš svaki outfit, stoga nemojte čekati, već odaberite omiljeni model iz aktualne ponude.

U nastavku izdvajamo najljepše modele iz aktualne ponude koji će se uklopiti u svačiji stil. Bilo da preferirate minimalizam ili razigrane kombinacije, ovaj komad se isplati imati.

Fotografije: Instagram, Zara, Ganni, COS, Bershka.

Više o temiIzvor: Journal.hr