Pronašli smo prozirno rumenilo koje stvara najprirodniju boju i pristaje svima

Naše su se pekle štipale obraza kako bi se postiglo prirodno rumenilo na obrazima, a ovaj proizvod je bez sumnje posljednjih desetljeća zacementirao svoje mjesto u našim kozmetičkim torbicama. Ljudi su shvatili da kada se radi o dodavanju boja i dimenzija obraza, postoji ogroman prostor za eksperimentiranje i postizanje različitog efekta. Ako želite rumenila, sigurno ćete htjeti isprobati i ovaj vrlo zanimljiv proizvod koji je u kratkom roku zaludio svijet.

Glassy Blush je zaludio svijet

Glassy Blush ili prozirno rumenilo talijanskog brenda Espressoh postao je viralan na TikToku i vrlo brzo se rasprodao.

Pa što je tu tako posebno? Činjenica da je potpuno proziran i ostavlja vam najprirodniju boju na obrazima.

No kako ideja o prozirnom rumenilu funkcionira u stvarnosti? U dodiru s kožom, reagira na pH vrijednosti vašeg tijela, što znači da dobijete prilagođenu boju koja savršeno pristaje vašoj boji kože. Staklasti naziv dobiva jer stvara stakleni sjaj na koži koji jednim brzim pokretom vrhova prstiju po obrazima daje zdrav, svjež i prekrasan ružičasti ten koji se može parirati i onim najskupljim tekućim rumenilima koji su trenutno vrlo popularni.

Koncept talijanskog brenda Espressoh inspiriran je kavom i hrabrim talijanskim stavom. Žene ovih dana žele jednostavnu i brzu šminku, a Espressoh to čini. “Veza s espressom bila je trenutna”, navodi se na web stranici, “osnovan, jednostavan, lagan, a tako moćan, i naravno talijanski.”

Rumenilo Glassy Blush možete naručiti na službenoj web stranica brenda Espressoh.

Foto: Instagram (@espressoh_)

Više o temiIzvor: Journal.hr