Može li Luka voditi Real do novog finala Lige prvaka? Evo gdje gledati utakmicu sezone

POLUFINALE LIGE PRVAKA

Fotografija: Isabel Infantes/REUTERS

U prvom susretu gledali smo odličan nogomet pun prilika i preokreta, ai dalje je sve otvoreno u uzvratu. Hrvatski ‘čarobnjak’ s ‘kraljevima’ ide u goste kod moćnog ‘Pepovog stroja’

Manchester City ja Real Madrid od 21 sat igraju drugu utakmicu polufinala Lige prvaka. Nakon 1-1 u Madriduodluka o drugom finalistu ovogodišnje Lige prvaka pada na Etihad. Između je jučer slavio 1-0 protiv Milana je ukupnih 3-0 prošao u finale. Sada su sve oči uprte u utakmicu koju mnogi nazivaju utakmicom sezone.

Prvi susret u Madridu demonstrirao nam je fantastičan nogomet. City je kontrolirao utakmicu u prvom poluvremenu. “Građani” su prijetili, stvarali šanse i opkolili kazneni prostor Madriđana. Ipak, nakon jedne akcije Modrića, Camavinge ja vinicije Real dolazi do vodstva. Brazilac je potegnuo s nekih dvadesetak metara i potpuno okrenuo utakmicu.

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

U drugom poluvremenu Real preuzima inicijativu i stvara prilike. Kevin De Bruyne napravio je gotovo isti posao kao i Vinicius te fantastičnim udarcem s ruba kaznenog prostora postavio konačan rezultat. Nakon pogotka Cityja podigla se velika prašina oko toga je li pogodak trebao biti dosuđen zbog auta koji je prethodio cijeloj akciji.

Ova dva suparnika susrela su se iu prošlogodišnjem polufinalu. Tada je Real u sudačkoj nadoknadi s dva gola okrenuo cijelu priču i došao u finale Lige prvaka. Prošlogodišnje utakmice i prva utakmica ovogodišnjeg polufinala pokazuju nam da nas danas očekuje spektakl i odličan nogomet.

Vidite hoće li ova utakmica opravdati epitet “finale prije finala”. HRT 2 ja Arena Sport 1 od 21 sat.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr