Veličina EU tržišta usluga u oblaku iznosila je 148 milijardi USD 2023. Koja su predviđanja za 2026.?

Procjenjuje se da će se do 2026. godine potrošnja na “cloud” usluge u Europi gotovo udvostručiti u odnosu na 2023. godinu. Zbog napretka tehnologija i usluga u svijetu, ali i Europi, na tržištu raste potražnja za IT tvrtkama koje svoje usluge pružaju u “oblaku”. Ne, kako bi se zadovoljila potražnja tržišta, na tržištu se pojavljuje sve veći broj pružatelja “cloud” usluga.

Prema International Data Corporation (IDC), procjene potrošnje javnih usluga u 2023“oblak”u Europi dosegnut će 148 milijardi $ i dosegnut će 258 milijardi $ do 2026. godine. Potreba za isplativija IT rješenja, digitalne transformacije, hibridni rad radnika potiče rast potrošnje usluga u “Oblaku”. S druge strane, postoje zahtjevi za smanjenjem potrošnje jer usluge “Oblak” troše ogromne količine električne energije.

— tekst se nastavlja nakon oglasa —

Većina velikih pružatelja usluga “Oblak” ima paket-ponude koje obično nude i više od korisničkih potreba koje neće koristiti ili koje će svejedno biti dostupne (trošiti energiju) i plaćati. Kod paket-ponuda, ponekada nije praktično jer morate procijeniti koji paket odgovara trenutnim zahtjevima korisnika, te se obvezati ugovorom na uslugu iz paketa. Što nekada zna biti nezgodno jer se u svakom trenutku zahtjevi mogu promijeniti ili štoviše prekinuti suradnja između partnera i klijenta. Što može dovesti i do neplaćanja tj. financijskog gubitka.

Naša platforma “Cloudsy” omogućuje usluge (Paas/IaaS), koja je fleksibilna kod ponuđenih usluga (naplata samo onoga što koristite, i kada koristite) što automatski našim partnerima, IT kompanijama također omogućuje fleksibilnost kod svojih klijenata. Ono što posebno pridodaje fleksibilnost “Cloudsy-a” jest tim ekspertima koji stoje iza platforme, a koji su voljni ispitati i pomoći partneru koji ima specifičan zahtjev od svog klijenta.

Rad sa “Cloudsy” je vrlo jednostavan i transparentan. Ne traži ugovornu obvezu, cijene su pristupačne i predvidljive, što našim partnerima omogućuje smanjenje financijskog rizika i povećava pouzdanost prema svom klijentu. Model naplate Pay-As-You-Go, koristeći vremensku jedinu minutu kao jedinicu obračuna. Kod novih potencijalnih klijenata uvijek postoji doza skeptičnosti, i unatoč demonstraciji partnerskih usluga. Kako bismo pomogli takvim klijentima, partnerima omogućujemo da ponude i testni period je 7 dana, ali svakako i duže ako partner procijeni da će trebati.

Ukoliko se zahtjevi postojećeg klijenta promijene, a potrebno je koristiti manje resursa, naši partneri mogu sami napraviti izmjene u nekoliko koraka i minuta, za koje nisu potrebne dodatne autorizacije. Ako partner ima klijenta čiji se zahtjevi za resursima svakodnevno mijenjaju jer se rade na zahtjevnom projektu koji zahtijeva često testiranje koje zahtijeva više resursa, moguće je dati pristup klijentu da sam odredi količinu resursa. Unatoč punom pristupu našoj platformi koju partner ima s kojom se može u potpunosti upravljati uslugama, tu je naša tehnička podrška dostupna 24/7.

Pozivamo Vas da dogovorite online sastanak na kojem biste saznali više o našoj platformi “Cloudsy“.

Sponzorirani tekst

Više o temiIzvor:Bug.hr