Iron Maiden u Splitu priprema svjetsku turneju! Pogledajte prve fotke legendarnog benda

STIGLI U TAJNOSTI

Fotografija:

Dečkima ovo nije prvi put da su u Splitu, svirali su već na splitskom Poljudu 2008. te 2016. u Spaladium Areni. Prošle godine također su odabrali Split kao destinaciju za pripremu turneje

Članovi britanskog heavy metal benda ‘Iron Maiden’ već oko 10 dana uživaju u Splitu gdje se u dvorani Lora pripremaju za turneju 2023. godine pod nazivom ‘The future past tour’, doznaje 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO

Maideni ni ovaj put ne spremaju koncert u Splitu, već su ‘grad pod Marjanom’ odabrali kao lokaciju gdje će se pripremati za svjetsku turneju.

Foto: Ivana Ivanović

Točnije, 28. svibnja nastupaju u susjednoj Sloveniji u Ljubljani, čime otvaraju svjetsku turneju ‘The future past tour’. Trajat će od 28. svibnja do 6. listopada ove godine.

Foto: Ivana Ivanović

Dečkima ovo nije prvi put da su u Splitu, svirali su već na splitskom Poljudu 2008. te 2016. u Spaladium Areni. Prošle godine također su odabrali Split kao destinaciju za pripremu turneje.

Foto: Ivana Ivanović

Možda im odgovara mediteranska klima ili pak to što u Splitu ne postoji ‘poznata osoba’ te će ih tek rijetki prepoznati na ulici i tražiti fotografiju.

Foto: Ivana Ivanović

No, vole metalci očito i Hajduka. Tako je prošle godine Bruce Dickinson, frontmen Iron Maidena u Rumunjskoj prije koncerta snimljen na majici s natpisom Hajduk.

Foto: Facebook/snimka zaslona

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr