'KOLIKO SI ZARADILA, JE***A KRAVO'? Brutalan napad iz Srbije, tenisačica ostala zatečena!

Snimak zaslona: Instagram/Andreea Prisacariu

Autor: Ivor Krapac

U fazi sezone u kojoj se najbolji na svijetu pripremaju za skori početak Roland Garrosa i napad na trofej, za one koji nisu u svjetskom vrhu često bude tako da se nađu na meti ružnih poruka u kojima napadač uopće ne štedi na riječima.

Mnogi moraju tražiti svoj put na manjim turnirima, a ako se na njima dogodi neočekivani rezultat, nisu rijetke reakcije u kojima se cilja na to da nije sve bilo čisto. Zagriženo klađenje zna dovesti do žestokih napada, a ovih dana, na svojoj koži to je osjetila Rumunjka Andreea Prisacariutrenutno 368. na svijetu.

Za 23-godišnju rumunjsku tenisačicu to je bilo osobito bolno jer je napad stigao iz Srbije koja joj je blisko srce. Netko se očito položio na njezin meč i izgubio novac, a potom je brutalno verbalno krenuo na Rumunjku.

Nije vjerovala što vidi

Prisacariu je na Twitteru otkrio što joj je stiglo u sandučiću jednog korisnika iz Srbije.

“Koliko si zaradila, je***a kr*vo?”, pisao je, uz dodatak da je rumunjska tenisačica stala uz kladioničare i kriminalce.

“Je***i sport i tenis, trebala bi završiti u zatvoru”, dodaje se u poruci.

Rumunjka je na ovakve riječi imala i svoju reakciju.

“Žao mi je što ovo vidim… Osobito od Srbina. Prava klasa”, istaknula je na Twitteru.

Snimak zaslona: Twitter/Andreea Prisacariu

Poruka je bila jako ružna, ali veseli dio priče jest što je u reakcijama na Twitteru bilo puno više dobrote. Mnogi su stali u obranu napadnute Rumunjke, ističući njezinu bliskost Srbiji.

“Žao mi je. Ako postoji bilo koja igračica koja treba imati poštovanje Srba, onda si to ti. Zbog toga te volimo i cijenimo”, napisao je u jednom komentaru.

“Zašto se netko ovako ponaša prema tebi? Još ne znam da znaš srpski”, bila je još jedna reakcija.

Za 23-godišnjicu Rumunjke ovo je bilo stresno, ali neugodno će ublažiti pozitivne poruke koje je dobila, a na nekima od njih je i zahvalila.

Stvari ponekad izmaknu kontroli, a nedavno je to na sličan način osjetila srpska tenisačica Dejana Radanovićkako smo pisali.

Teško je podnijeti kad krene navala uvreda, a ono što je prošla svima je približila 23-godišnja Rumunjka, uz reakcije mnogih koji su potom stali uz nju i napali bezobrazni istup s pozadinom u klađenju.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr