Težak život farmera Dušana: Tri natjecateljice su mu se rugale u showu, a gledatelji su ga branili

Takav život utjecao je na mene. Morao sam preko noći odrasti. Naučio sam se snalaziti u životu. Naučio sam cijeniti ono što imam i da mi u životu ne treba puno sreće, priznao nam je Dušan 2020. godine

Dušan Golubovacjedan je od farmera, koji je svojom skromnošću i teškom životnom pričom privukao pažnju u 12. sezoni showa ‘Ljubav je na selu’.

POGLEDAJTE VIDEO:

S bratomVojislavi sestromMilanostigao je u Dječji dom Vrbina u Šisku kad je išao u peti razred osnovne škole. Roditelji su ih ondje ostavili jer nisu imali uvjete da djeca normalno pohađaju osnovnu školu. Kasnije su mu preminule majka i baka. Nakon njihove smrti naučio je brinuti za sebe i imanje.

Foto: RTL

– Takav život utjecao je na mene. Morao sam preko noći odrasti. Naučio sam se snalaziti u životu. Naučio sam cijeniti ono što imam i da mi u životu ne treba puno sreće. Moja najveća sreća je zdravlje – priznao nam je 2020. godinu.

Zahvaljujući emisiji ‘Ljubav je na selu’, Dušan je ponovno sreo staru prijateljicu iz dječjeg doma,Sandru Gomboc Škrinjar(33) iz Gline. Ona je prva napustila njegovo imanje, a nakon showa ostali su u dobrim odnosima.

Osim nje, na Dušanovu imanju bile su Gorana Vušurović iTajana Mužinić. Nakon što ih je oduševio svinjetinom, salatom i domaćim kruhom koji sam ispekao, uslijedio je šok za njih. Soba koju sam pripremio bila je prljava, a jedan krevet bio je u jako lošem stanju…

– Užasno je, smrdi kao da su miševi ovdje hodali danima – komentirale su djevojke smještaj.

Foto: RTL

Posebno razočarana bila je Gorana koja je o svemu s Dušanom tada odlučila porazgovarati s nama. Iskreno mu je rekla da uvjeti u kojima žive smetaju njoj i ostalim djevojkama.

– Željela je s njim nasamo razgovarati, a popljuvala ga je najviše – komentirale su Tajana i Sandra.

– Ne mogu reći da te krivim, ali jednostavno nisam navikla na to. Meni je stvarno žao što sam brutalno iskren, ali ne mogu protiv sebe – otkrila je Gorana pa dodala da mogu ostati prijatelji, ali da su šanse za nešto više nakon svega što je vidjela gotovo nikakve.

– Osjećam se tužno jer nisam ispunio njihova očekivanja – rekao je Dušan koji je na kraju pustio i suzu, a gledatelji su odmah stali u njegovu obranu.

– Zašto bih se ljutio, život je kratak, treba uživati, a ne biti zlopamtilo – rekao nam je kasnije Dušan.

U stvarnosti nije upoznao srodnu dušu. Ipak, sreća mu se osmjehnula nakon showa, kad je upoznao jeAna-Mariju iz Bosne i Hercegovine. Nakon što su se neko vrijeme dopisivale na Facebooku, dogodila se ljubav i par se vjenčao u lipnju 2020.

– Ana-Marija je dobro, u braku nam je sjajno. Slažemo se i jedno drugo podupiremo u svemu – ispričao nam je ranije Dušan. Par nam je tada otkrio da očekuje prinovu, kćer Mašu.

– Sada smo u iščekivanju bebice, termin je u rujnu. Curica je i zvat će se Maša – pričao nam je skromni bivši farmer.

Foto: Privatni album

U razornom potresu 2020., koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju, nastradala mu je kuća u Zrinu.

– Stara kuća je drvena, ali šuplja i oštećena. Što god s njom napravimo, neće imati smisla – ispričao nam je Dušan nakon potresa. U kući mu je sve ispucalo, a zidovi su bili puni rupa.

Fotografija: Facebook

Iako su mu mnogi tada savjetovali da drvenu kućicu kompletno sruši i izgradi novu, sa suprugom Ana-Marijom odlučio je prikupiti sredstva za obnovu.

– Tako je, kako je. Ne želim ići nigdje drugdje sada. Plan mi je prije svega srediti da možemo u miru živjeti – ispričao je farmer početkom veljače 2021.

Foto: Privatni album/24sata

Nedavno je s voljenom Ana-Marijom dobio sina Mihaelano zbog poplave nije mogao doći do njih.

– Supruga je rodila u utorak. Nije još stigla kući, ai problem je što smo okruženi vodom. Srećom, nismo u poplavama, ali ne možemo doći do bolnice u Sisku, gdje se ona nalazi. Zatvoren je put, a drugim putem moramo preko Bosne i Hercegovine. Ne, u petak ću najvjerojatnije ići po nju. Sina sam zasad vidio samo preko videa – rekao je za RTL.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr