7 savršeno: Bermuda na kojoj ćemo provoditi ljetne dane

Ljetna sezona nam je pred vratima, a mi i dalje nismo uložili u ključne komade. U svakoj sezoni potrebno je odabrati statement komade pomoću kojih ćemo kreirati kombinacije ostataka. Ljetna sezona u znaku je boja, uzoraka, ali i minimalističkih kombinacija.

Možemo zaključiti kako se zaista nosi sve, a što ćete odabrati ovisi o vama. Mi uvijek polazimo od funkcionalnosti i praktičnosti, a zatim i dizajna. Stoga biramo komade u kojima se dobro osjećamo i koji su jednostavni za kombiniranje. Jedan od takvih komada su Bermude koje ovog ljeta planiramo nositi od jutra do večeri.

Bermude – ljetni komad koji jedva čekamo nositi

Nekad su bermude bile dio isključivo muške garderobe, no kako se moda mijenja, ovaj komad je postao neizostavan dio ljetnih kombinacija za žene. Riječ je o funkcionalnom komadu koji je uz odabrane modne detalje izvrstan izbor. Što se tiče materijala, možete birati lanene bermude koje su savršen odabir za tople ljetne dane.

Možete odabrati i model na visokom struku koji će se kombinirati s majicom bez rukava i sandalama izgledati stilski. S obzirom na to kako ljeti volimo kreirati maštovite kombinacije, predlažemo model u boji, a za ljubitelje minimalizma u trendu su svi bež i zagasiti tonove.

Više o temiIzvor: Journal.hr