Ancelotti ostaje u Realu: Kad odu Modrić, Kroos i Benzema, završit će tranzicija u klubu

UŽIVA POVJERENJE

Foto: REUTERS/PIXSELL

Rekao bih da je ovo bila dobra sezona, ali naravno da je mogla biti bolja. Nismo zadovoljni kako smo igrali u La Ligi. Moja budućnost? Razgovarao sam s predsjednikom i iskazao mi je podršku, kaže Carletto

Prošle sezone osvojio je Ligu prvaka i prvenstvo. Ove će najvjerojatnije završiti drugi iza Barcelonada Atletico Madrid do kraja La Lige nemoj iznenaditi i gurati Real Madrid na treće mjesto.

POGLEDAJTE VIDEO:

U svakom slučaju, ‘kraljevi’ će i iduće sezone igrati Ligu prvaka u kojoj su ove godine zapeli u polufinale protiv Manchester Cityja. Unatoč relativnom neuspjehu za klub Realovih apetita, Carlo Ancelotti nije izgubio povjerenje vodstva.

Tako će i sljedeće sezone voditi Madriđane.

– Rekao bih da je ovo bila dobra sezona, ali naravno da je mogla biti bolja. Nismo zadovoljni kako smo igrali u La Ligi. Moja budućnost? Razgovarao sam s predsjednikom i iskazao mi je podršku. Cijeli svijet zna da imam ugovor do lipnja 2024. i želim ga odraditi. U klubu su mi i rekli da hoću. Sljedeće sezone ću biti motiviran kao i uvijek – rekao je don Carletto.

Fotografija: JASON CAIRNDUFF

Novinari su Ancelottija upitali i za Benzemukoji je u godinama, a Real još nema njegova nasljednika.

– Novi napadač? Nije vrijeme da pričamo o nadolazećoj sezoni. Govorimo o tekućoj sezoni. Kritike usmjerene prema Benzemiju su besmislene, on jedini koji je igrao loše. Sutra ćemo izvesti najjaču postavu, svi su se oporavili, a rotirati ćemo se u srijedu protiv Raya jer ćemo imati manje vremena za oporavak.

Fotografija: CARL RECINE

U Realu je nekoliko veterana uključujući Luku Modrića, Toni Kroos, Karima Benzemu, Danska Carvajal (…), koji čine kostur momčadi. Kako će Real napraviti tranziciju sa starim na mlade igrače? Sljedeća sezona?

Fotografija: CARL RECINE

– Ne mislim da će početi sljedeće sezone. Počela je 2018., kada je otišao Ronaldo. Nakon toga Varane, Ramos, Bale, Marcelo, Isco… Sve smo ih zamijenili nevjerojatnim mladićima, koji će sve više dolaziti do izražaja. Tranzicija je već počela, a završit će onog dana kad Modrić, Benzema, Nacho, Carvajal i drugi prestanu igrati za Real – zaključio je trener Reala.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr