BUDUĆA TODORIĆEVA SNAHA JE ATRAKTIVNA PODUZETNICA! Petra i Ante na svijet donose prinovu: Zaljubili su se nakon tuluma na brodu

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ NK

Svih ovih dana bruje o poduzetnikuAnti Todorićukoji s dugogodišnjom partnericomPetrom Kaćunko čeka dijete. No tko je atraktivna Splićanka koja je zavela starijeg sinaIvice Todorića?

Posljednjih šest godina njegovu obitelj pratile su razne gospodarske i privatne afere, no ovog poduzetnikato nije spriječilo da nastavi živjeti ljubavnu idilu.

Naime, lijepa Splićankapo zanimanju je poduzetnica te iza sebe ima brak u kojem je dobila dvoje djece.

Par je u vezi od 2019., a navodno su se zaljubili nakon što su se jednog ljetnog dana tulumarili s prijateljima na brodu. U početku su održavali vezu na daljinu, a onda se ona iz Splita doselila k njemu u Kulmerove dvore.

Spojili su ljubav i posao pa su nedavno otvorili agenciju za nekretnine. To nije njihov jedini razlog za slavlje jer im stiže prvo zajedničko dijete.

”Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana. Kako već imam iskustva s dvije trudnoće, sada se osjećam sigurnije i opuštenije, ali svako drugo stanje je jedinstveno i drugačije. Ipak, manje se brinem o nekim stvarima koje su me mučile prije. Spol nismo otkrili ni najbližima jer želimo da bude iznenađenje”, ispričala je Petra za Gloriju.

Podsjetimo, u listopadu 2017. godine doznalo se da će se Ante nakon petnaest godina prekinuti razvod od bivše Miss HrvatskeMartine Todorić. Zajedno imaju dvije kćeri i sina.

Autor:Dnevno.hr/ NK

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr