Ne znate koje serije pogledati? Nas su ove apsolutno oduševile

Bupkis

Mislite o njemu što god hoćete, ali Pete Davidson zna kako napraviti dobru komediju. Na Peacock je ovaj mjesec izašla serija Bupkis koja prati njegov život, a pridružuju mu se velika glumačka imena Joe Pesci i Edie Falco. Radnja prati njegov povratak u rodni kraj, Staten Island nakon čega od obitelji saznaju tragične vijesti. Pete se pokušava nositi s vijestima kako bi uravnotežio karijeru, veze i mentalno zdravlje. Serija miješa sirovu realnost s klasičnim apsurdističkim humorom po kojem je Pete poznat. Zaključak? Pete Davidson vodi čudan život

serije (3)

Visoka pustinja

Peggy je bivša ovisnica koja, nakon smrti voljene majke, odluči preokrenuti svoj život i postati privatna detektivka. To je premisa ove crne komedije koja kroz osam epizoda prati kaotične probleme u kojima se Peggy nalazi. Glavnu ulogu preuzeo je oskarovac Patricia Arquette koja je iz nekog razloga još uvijek potcijenjena u svoje sposobnosti prelaska iz žanra u žanr. U Visoka pustinja je fantastična iz epizode u epizodi te uvjerljiva u kaosu Peggynog života, ali nije jedina. Matt Dillon kao njezin suprug donosi prepoznatljiv šarm zbog kojeg je i postao zvijezda. Tu je i Rupert Friend s dozom humora koji pruža konstantno oduševljenje svaki put kad se pojavi na ekranu. Dok čekamo vijest o drugoj sezoni, seriju možete pogledati Apple TV+.

serije (4)

Kraljica Charlotte: Bridgertonova priča

Ako volite dvorske i kraljevske priče jedva čekate treću sezonu Bridgertonazanimat će vas Netflixova Kraljica Charlotte. Sigurno ste već čuli za nju ili je pak pogledali, ali za one koji nisu, serija je spin-off Bridgertona. Prati kraljicu Charlotte u mladosti, odnosno njezinu udaju za kralja Georgea, koja otvara epsku ljubavnu priču i potpuno mijenja visoko društvo. Kemija glavne glumice Indije Amarteifio i glumca Coreyja Mylchreestakoji je od izlaska serije zaludio obožavateljiceje pipljiva, a usuđujemo se reći i bolja od svih ljubavnih priča u Bridgerton. Za razliku od Bridgertona, Kraljica Charlotte ne završava sa sretnim završetkom. Fanovi originalne serije dobro znaju kako Charlottina i Georgeova priča završava. Od početka je bila obilježena tragedijom, a Kraljica Charlotte to dobro iskorištava. Sretne trenutke čine dirljivima, a naglašavaju one tragične.

serije6

Više o temiIzvor: Journal.hr