Ovojedna ponuda top 10 poslova

Put do pronalaska posla ne mora biti težak i dug! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam najbrži i najlakši način da se prijavite na željeni natječaj putem njihovih bržih prijava! U nastavku pogledajte i njihovu ovotjedno ponudu od top 10 poslova. Sretno u potrazi!

SOS dječje selo Lekenik traži kandidata za poziciju Kućni majstor (m/ž). Traži se osoba koja će se brinuti o održavanju okoliša, objekata, opreme i dječjeg igrališta za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Mjesto rada je Lekenik. Možete se prijaviti do 28.05.2023. putem brže prijave.

Jadran – Galenski laboratorij dd traži mikrobiološkog tehničara/tehničara kontrole kvalitete (m/ž). Rok za prijavu je 22. svibnja 2023., a mjesto rada Rijeka (Pharma Valley). Ova najveća hrvatska farmaceutska tvrtka nudi fleksibilan paket pogodnosti, mogućnost godišnjeg bonusa te prilike za rast i razvoj u tvrtkama. Prijavite se danas putem crta!

Pliva Hrvatska doo zapošljava Višeg specijalista financijskih operacija (m/ž) u Zagrebu. Traže se kandidati koji imaju višegodišnje iskustvo u računovodstvu i izvrsno znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost surađivanja s vrhunskim stručnjacima, rad u poticajnoj okolini i rad na najsuvremenijoj opremi. Prijavite se možete do 26.05.2023. putem crta.

Metro Cash & Carry doo zapošljava na sljedećim pozicijama: Specijalist za kontrolu i pripremu robe (m/ž), Prodavač (m/ž), Prodavač na smještajnim odjelima (m/ž), Sakupljač / Utovarivač (m/ž), Radnik u skladištu (m/ž). ), Radnik u skladištu u hladnim uvjetima (m/ž), Sezonski radnik u trgovini (m/ž) i Viličarist (m/ž). Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza, atraktivna primanja i bonuse te popuste za zaposlenike. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a možete se prijaviti do 22.05.2023. putem brže prijave.

Ragbi desno zapošljava Blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Poslodavac nudi dodatke na uvjete rada. Mogućnost dodatnog stimulativnog prihoda i početni prihod od 880€. Mjesto rada je Gospić. Prijavite se možete do 27. svibnja 2023. preko brze ceste prijave.

Scalable Global Solutions dd traži kandidata za radno mjesto Full-Stack Developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave traju do 11. lipnja 2023. godine. Tražimo neovisne i pouzdane kandidate s razvijenim analitičkim vještinama. Ako ste prepoznati u ovom opisu, možete se prijaviti putem crta.

Radna snaga Ljudski potencijal doo zapošljava na poziciji HR administrator (m/ž). Poslodavac nudi pokrivene troškove prijevoza i prehrane, motivirajući kompenzacijski paket i priliku za stručno usavršavanje. Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. putem brže prijave.

Mamut Fortis doo / Pijesak traži Računovođu (m/ž). Potreban je kandidat koji ima minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima i dobro poznavanje rada na računalu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 15.06.2023. putem crta.

Thermo Stone doo traži Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada je Slavonija i izvozna tržišta te prijave traju do 25.05.2023. Traži se osoba koja će se brinuti o zadovoljstvu klijenata, praćenju trendova u građevinskoj industriji i koja će voditi analizu poslovanja. Prijavite se možete putem crta.

KTC dd traži Pomoćnog kuhara (m/ž) u Kutini. Tražimo kandidate sa SSS i prethodnim radnim iskustvom. Posao uključuje pripremu jela i druge poslove po nalogu voditelja. Prijavite se možete do 23. svibnja 2023. preko brze ceste prijave.

Kako biste vidjeli mnoštvo raznovrsnih oglasa, zavirite na portal posao.hr. Garantiramo da ćete pronaći pravi posao za vas!

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr