Veliko priznanje Uprave Arena Hospitality Groupe – Manuela Kraljević proglašena Menadžericom godine

Priznanje je dodijeljeno za izniman doprinos turističkoj industriji te predstavlja izvanredan primjer uspješnog ženskog poduzetništva

Na 5. nacionalnoj konferenciji Hrvatske udruge poslovnih žena Krug i povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnici dodijeljena su priznanja za uspješne poduzetnice za poslovnu godinu 2022. Na natječaju su se prijavile poduzetnice, poduzetnice u kategoriji socijalnog poduzetništva, obrtnice, predsjednice uprave, članice uprave, članice uprave. -direktorice i direktorice iz Hrvatske.

Prestižno priznanje za uspješan rad u 2022. godini u kategoriji menadžerica godine dodijeljeno je Manueli Kraljević, članici Uprave i direktorici prodaje i marketinga Arena Hospitality Groupe koja je u turističkoj industriji više od 30 godina. Karijeru u tvrtki Arena Hospitality Group gradi od 2009., dugogodišnje poslovno iskustvo steklo je u hotelskoj industriji u prethodnom radu s domaćim tvrtkama kao što je Istraturist, ali i nekim međunarodnim tvrtkama poput Sol Melia-e i sada PPHE (Park Plaza).

– Čast mi je što sam u prilici primiti nagradu Hrvatske udruge poslovnih žena Krug jer je ovo priznanje i poticaj za daljnji napredak i rast. Moj poslovni put obilježen je neprekidnom težnjom ka kontinuiranom razvoju i napretku, a zahvaljujući strasti, predanosti i potpunoj posvećenosti poslu, uspjela sam postići brojne uspjehe u karijeri i tvrtki, čiji se trenutni član Uprave, smjestiti u sam vrh domaćeg turističkog tržišta. Ponosno sam što sam pozicioniranje Arena Hospitality Grupe na tržištu podigla na višu razinu uspjeha kroz repozicioniranje renoviranih objekata i modernizaciju te razvoj prodaje i marketinga. Zahvaljujući predanosti i radu uz izvanredni tim, iz godine u godinu ostvarujemo rast poslovnih rezultata te uspješno pozicioniramo destinaciju i kompaniju na domaćem i međunarodnom tržištu – izjavila jeManuela Kraljević.

U svakom uspješnom poslovanju bitno je priznati i cijeniti doprinos ključnih pojedinaca koji imaju značajnu ulogu u pokretanju rasta i uspjeha tvrtke. Arena Hospitality Group kontinuirano investira u ljudske resurse i poboljšanje poslovanja iu poduzeću se razumije neprocjenjujuća uloga članova Uprave u transformaciji poslovanja, kao i svih članova tima. Ulažući u njihov uspjeh, jačaju se temelji organizacije zahvaljujući kojoj tvrtka svake godine ima stalni rast i uspješne rezultate.

– Tim kojim rukovodimo broji preko 50 zaposlenih, čime pokrivamo različite segmente poslovanja, od odmorišnog do poslovnog i gradskog poslovnog segmenta hotelijerstva. Uz to, istovremeno razvijamo više brendova kao što su Arenahotels i Arenacampsites. U renoviranim hotelima provodila sam implementaciju brendova kao što su Park Plaza Hotels, art`otel, a od 2022. godine i prvi Radisson Collection hotel u Hrvatskoj. Kroz godinu rada naučila sam da je za uspjeh i ostvarenje poslovnih ciljeva moguće samo kroz timski rad i podršku kolega. Oduvijek sam nastojala biti primjer te podržavati i poticati rast svakog pojedinca u vremenu, što se pokazalo ključnim u stvaranju novih generacija uspješnih lidera, čime se posebno ponosim. Svoju osobnu filozofiju temeljim na transparentnosti, dijeljenju znanja, podršci i međusobnoj suradnji. Na osobnoj razini, istinski se zalažem za etičko poslovanje i društvenu odgovornost – dodao je Kraljević

Arena Hospitality Group je društveno odgovorna tvrtka koja je, osim poslovnih prodajnih ciljeva, vrlo bitan i segment odgovornog poslovanja. Redovito ima brojne aktivnosti podrške lokalnoj zajednici, posebno u izazovnim situacijama kao što je tijekom pandemije.

Hotelska grupa AHG puno ulaže iu segment modernizacije online poslovanja, što je bilo od vitalnog značaja za razvoj tvrtke. Uz viziju i kreativnost direktora marketinga i prodaje, Arena Hospitality Group usvaja i podržava tehnološka inovativna rješenja, koja su omogućila tranziciju Grupe u modernu i agilnu tvrtku.

Manuela Kraljević dugogodišnji je član vijeć

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr