Kako je umro zaštitar u klubu nakon tučnjave? Ravnatelj bolnice: Imao je tragove ozljeda

DETALJI TRAGEDIJE U BIOGRADU

Foto: dino stanin/pixsell

Zaštitar (54) sa šireg biogradskog područja preminuo je u nedjelju rano ujutro nakon što je u klubu Aqua u Solinama došlo do masovne tučnjave. Svjedoci pričaju kako su se mlatili mladići iz dva okolna mjesta

Zadarska policija potvrdila je kako je u biogradskom klubu Aqua rano jutros došlo do sukoba, ali još istražuju je li smrt zaštitara (54) nastupila kao posljedica udara.

Klub je noćas imao otvorenje sezone, a nastupao je Ivica Sikirić Ićo. Kako se doznaje, prostor je bio krcat, a nakon što je završio njegov nastup, ljudi su se nastavili zabavljati uz narodnjačku glazbu. Ne, u jednom je trenutku došlo do obračuna. Svjedoci s kojima smo razgovarali tvrde da je bila masovna tučnjava dvije zavađene skupine iz okolice Biograda

Prema nekim izjavama, u obračunu je sudjelovalo 50-ak mladića. Nakon što su se pomlatili, izašli su van smiriti se i nakon nekog vremena vratili se klub.

Tada su nasrnuli na zaštitara koji je navodno razdvajao sukobljene strane. Neki svjedoci rekli su da je udaren drvenim predmetom u glavu.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Hitna: Nije bilo tragova nasilja

Prvi na mjesto nesreće stigli su pripadnici Hitne pomoći, par minuta nakon poziva koji je stigao u 4.03. Oni, nisu vidjeli tragove nasilja, ali ravnatelj Opće bolnice Željko Čulina, rekao je da je zaštitar imao tragove ozljeda i da će se obdukcija provesti popodne u šibenskoj bolnici.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

– Znali smo ga. Radio je često tu – ispričao nam je jedan od svjedoka obračuna.

Ostali svjedoci dodaju da je ovdje i ranije bilo incidenata.

Šangulin: Samo se srušio

Vlasnik noćnog kluba Daniel Šangulin nije dao izjave o cijelom slučaju, no njegov otac Tonči, koji je bio dugogodišnji predsjednik Gradskog vijeća Biograda, tvrdi za Zadarski.hr kako je 54-godišnjak stradao dok je pokušavao smiriti sukob između dvojice mladića.

– Nažalost dogodila se nesreća, no nije bila riječ o masovnoj tučnjavi. Zaštitar se posljednjih dana žalio na zdravstvenu situaciju koja nije bila dobra, no nije išao liječniku. Kada je krenuo smiriti dvojicu maldića jednostavno se srušio, nitko ga nije udario- rekao je Šangulin.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr