TRAGIČNA SMRT MLADOG NOGOMETŠA (24): Kapetan kluba preminuo dok je bio na odmoru

Foto: Matija Đanješić / CROPIX/Ilustracija

Autor: Dnevno.hr/ IL

Nogometaš Gabriele Gallani tragično je preminuo dok je bio na odmoru s prijateljima u Amsterdamu. Talijan (24), koji je bio kapetan ASD Piccardo Traversetolo, utopio se u petak navečer nakon što je pao u kanal i proglašen mrtvim u subotu ujutro.

Nogometaš koji je igrao u petoj ligi bio je sa skupinom prijatelja u nizozemskoj prijestolnici i šetao je u četvrtom Kloveniersburgwalu, prema navodima medija u Italiji.

“Tihi vođa na terenu. Primjer za svoje suigrače. Momak dobre duše pun poštovanja. Nosit ćemo te zauvijek u našim srcima. Zbogom Gabri. Teško je pronaći riječi za ono što se dogodilo, možda su one prave ZDRAVO i HVALA, ali ne znamo.” napisali su iz kluba.

Tragedija

Predsjednik kluba je rekao: “Štigao si kad si bio dijete, jedino što sada možemo učiniti je održati tvoje sjećanje živim u nama. Trenutno nije potrebno ništa više dodavati. Pozdrav Gallo.”

Zatim je dodao: “Bio je snažan i imao je izvrsnu osobnost. Znao je razgovarati i sa svima se slagao. Nije pio, pušio niti se drogirao: bio je sportaš i znao je da je jako dobro plivati.”

Gallani je također studirao inženjerstvo uz nogometnu karijeru na Sveučilištu u Parmiju, a uskoro bi trebao početi stručnu praksu u tvornici slavnog auto diva Lamroghnia.

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr