FOTO Pogledajte kako izgleda potraga za Maddie McCann: Dignuti dronovi, sonari pregledavaju jezero

Nova potraga možda će otkriti jesu li na jezeru i oko njega ostaci Madelaine McCann, britanske djevojčice koja je prije 16 godina nestala u Portugalu. Sumnja se na pedofila koji je kod jezera imao svoje sklonište.

Galerija Potraga za Madeleine McCann - 2 Potraga za Madeleine McCann - 5 Potraga za Madeleine McCann - 3 +1Potraga za Madeleine McCann - 4


Nova velika potraga za nestalom Madelaine McCann počelo je jutros u portugalskoj pokrajini Algarve. Prva je to potraga nakon devet godina, a istraživači su fokusirani na jezero i dokaze koje su pronašli kod osuđenog pedofilaChristiana Bruecknera.

Pretražuje se područje oko brane Arade, gdje je Brückner navodno imao svoje skrovište, odnosno gdje bi parkirao svoj kamper, a da ga nitko nije mogao vidjeti.

On je prošle jeseni u Njemačkoj optužen za nekoliko seksualnih zločina nad ženama i djecom u Algarveu, uključujući i seksualno zlostavljanje 10-godišnje djevojčice na plaži u blizini Praia da Luz 2007. godine. Te je godine nestala na istom području i tada trogodišnja Maddie.

Lokalni mediji također pišu da će policija pretraživati ​​jezero sonarom, kao i opremom koja omogućuje otkrivanje ljudskih ostataka pod zemljom.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr