'MIRIŠE NA ZNOJ KRV I FEKALIJE!' Poznati glumac napravio neobičan parfem: Otkrio zašto je morao tako užasno smrdjeti

Foto: Guliver Image

Autor: Dnevno.hr/ NK

Britanski glumac Jude Law napravio je vlastiti parfem za potrebe snimanja novog filma ‘Vatrena žigica’ o kralja Henrika VIII., ali ono što ovaj parfem čini posebnim jest njegov ‘osebujan’ miris.

Naime, Law je napravio parfem s mirisom krvi, znoja i fekalijaa na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak u Cannesu, glumac je objasnio zašto se odlučio za baš takav miris.

Foto: Guliver Image/ Daniel Cole

“Pročitao sam nekoliko zanimljivih detalja o Henriku, kao što je recimo to da ste ga mogli namirisati tri sobe dalje.Noga mu je jako trunula, a pokušao je sakriti miris ružinim uljem.Mislio sam da ćemo imati dodatni učinak na set ako budem užasno smrdio”, rekao je na konferenciji.

Law je izradio parfem uz pomoć stručnjaka, redatelja filma Karim Ainouz prisjetio se kako je to izgledalo na setu i ustanovio je da je miris bio užasan.

Podsjećamo, Law nije jedini celebrity koji je dizajnirao parfem s ‘netipičnim’ mirisnim notama.

Naime, Lady Gaga 2012. izbacila je parfem ‘Fame’, koji se navodno miriši po krvi i sperme. Parfem je također specifičan po tome što je tekućina parfema potpuno crna.

Čini se da je i ženski spolni organ bio inspiracija za mnoge poznate koji su se okušali u ulozi parfumera.

Njemački metalni zavoj ‘Rammstein’ prošle godine izbacio je parfem pod ‘suptilnim’ nazivom ‘Maca’dok je holivudska glumica Gwyneth Paltrow pohvalila da njezin kontraverzni brend ‘Goop’ prodaje svijeću koja se miri kao njezina vagina čime je poprilično zgrozila javnost.

Autor:Dnevno.hr/ NK

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr