Nova fantastična Prahir kolekcija: Unikatni spoj elegancije i senzualnosti

Moderan i ručno izrađen nakit omogućuje vam da svakodnevno kombinirate različite elemente i stvorite jedinstven izgled, prilagođen odjevnoj kombinaciji ili raspoloženju. Kolekcija s koraljima slavi radost života i privlači pažnju veselim koloritom. Biseri predstavljaju jednostavnije, ali bezvremenske komade, dok linija s dijamantima i poludragim kamenjem oduševljava svojom čistom elegancijom.

Prahir Jewellry – bogata tradicija luksuza

Od 1996. godine obitelj Prahir stvara jedinstveno iskustvo nošenja nakita, ponoseći se naprednim tehnikama i bogatom tradicijom luksuza. Njihova kreativnost, strast i izvrsnost utkani su u svaki komad koji stvaraju.

Nova kolekcija slavi fantastične događaje u vašem životu koji mijenjaju svijet kakav poznajete, jer slavi trenutke koji odolijevaju zubu vremena.

Prahir

“Dobar nakit je bezvremenski klasik. Svaka žena želi dodati dašak jedinstvenosti svom stilu, a pravi izbor nakita je ono što daje završni dodir svakoj kombinaciji – ogledalo našeg unutarnjeg sjaja, bez obzira na godinu”ističu iz Prahir Fine Jewelleryja.

Njihova zlatarnica će vas prikazati u najboljem svjetlu i svaku kombinaciju učiniti nezaboravnom. Uvijek je pravo vrijeme za slavlje ljubavi i izražavanje privrženosti onima koji su nam važni. Neki to čine pjesmom, lijepom gestom ili zagrljajem, no oni koji žele darovati nešto vrijedno i vječno, poklanjaju zlatni nakit – komade koji se nasljeđuju i postaju dio priče koja tek treba biti ispričana.

Više o temiIzvor: Journal.hr