Preminuo je mladi YouTuber Mirko Rašić: Tijelo je pronašao njegov kolega u jednoj hali…

BIO JE I AUTOMEHANIČAR

Foto: YouTube

Detalji smrti još nisu poznati, a Mirko je na YouTube-u brojio više od 143 tisuće pratitelja koji uživaju u njegovim korisnim savjetima za automobile

Srpski YouTuber i automehaničar Mirko Rašić pronađen je mrtav u utorak u beogradskom Surčinu u jednoj hali. Tijelo 32-godišnjaka je pronašao njegov kolega, pišeTelegraf.

Mirko je bio poznat onima koji su pratili njegov YouTube kanal ‘Neovlašćeni serviser’ koji broji više od 143 tisuće pretplatnika. On se bavio mehanikom i automobilizmom, pa je tamo objavljivao videa na tu temu.

Njegovi savjeti o automobilima pomogli su tisućama ljudi, a videozapise koje je objavljivao skupili su stotine tisuća pregleda.

Foto: YouTube

U opisu njegovog YouTube kanala stoji da je automehaničar i influencer iz Beograda, te da je s automobilima uz svog oca radio od devete godine života.

– Njegovo nesebično dijeljenje stručnog znanja i način interpretacije na mrežama je u vrlo kratkom roku privuklo velik broj zaljubljenika u mehaniku i automobile. Pristup publici kao ‘čovjek iz naroda’ razbija predrasude da su automehaničari prljavi i često nečasni majstori – stoji dalje u opisu.

– Mirko ima ogroman utjecaj na neke nove klince koji vole aute i idu njegovim putem. Preko automehaničara – dodano je.

Foto: YouTube

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr