NFL zvijezda iznijela prijedlog, novinarka brutalno odgovorila

STEKLA JE POPULARNOST

Foto: REUTERS/PIXSELL, Instagram

Jackson Mahomes optužen je za silovanje i suočava se s nekoliko godina zatvora. Njegov brat Patrik uspješniji je u životu, ali njegov brat stvara mnogo problema u životu

Patrick Mahomes (27) velika je NFL zvijezda. Aktualni prvak s Kansas City Chiefsimačesto se zna naći u središtu javnosti, ponajviše zahljevajući svom mlađem bratu Jacksonu (23). Mahomes mlađi optužen je za silovanje 40-godišnje žene i prijeti mu zatvor.

Patrick se s druge strane često voli oglašavati na društvenim mrežama i komentirati aktualne situacije u svijetu sporta. Tako je prije nekoliko dana poručio NHL momčadiArizona Coyotesima da bi im najbolje bilo prijeći u Kansas City nakon što im je odbijen zahtjev da se gradi nova dvorana od 2,3 milijarde dolara.

– Kansas City Coyotes zvuče dosta dobro. Što mislite u NHL-u? – poručio je bek Chiefsa.

Dobio je žestok odgovor novinarke Makayle Perkins.Ona je sadašnja administratorica društvenih mreža za Phoenix Sports i prati sve momčadi iz Arizonea.

– Možda bi se trebalo više fokusirati na izvlačenje mlađeg brata iz zatvora i manje brinuti o našoj NHL momčadi – odbrusila mu je.

Zbog tog je poteza stekla veliku popularnost.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr