Bicikliranjem se kalorije tope 'same od sebe', a uz 24 Oranž bicikl nikad nije bio jeftiniji

NEVJEROJATNI POPUSTI

Foto: DREAMSTIME

Tek je počela sezona vožnje biciklom, a 24 Oranž donosi super popuste za nabavku novog bicikla i svu potrebnu opremu. Iskoristite priliku za odličnu uštedu

Sunčano proljetno vrijeme najbolje je za rekreaciju u prirodi. No bicikl ne mora biti samo rekreativno sredstvo za slobodno vrijeme već je i idealno prijevozno sredstvo. Ako puno radite i imate brojne obveze koje vam ne ostavljaju previše vremena za fizičku aktivnost i vježbanje, bicikliranjem do posla ili fakulteta možete odraditi odličan trening. Najbolje od svega je što korisnici24 Oranža imaju na raspolaganju nevjerojatne popuste uz koje će im kupnja bicikla i sve potrebne odjeće, obuće i opreme biti nikad jeftinije. Stoga, ako već niste dio 24 Oranž kluba, svakako se registrirajte i pretplatite – uštede su nevjerojatne! Kliknite ovdje!

POGLEDAJTE VIDEO Biciklom preko luke mosta:

U sat vremena potrošite i do 640 kalorija

Bicikliranje je jedna od najučinkovitijih rekreativnih aktivnosti jer su aktivirane sve mišićne skupine, a uz redovitu vožnju vaše će se tijelo vrlo brzo oblikovati i postati fit. Nakon dva do tri tjedna redovitog bicikliranja bit ćete ponosni na savršen oblik svoje noge jer pedaliranje zahtijeva rad svih mišića nogu. Također su aktivni i mišići donjeg dijela leđa i trbušni mišići koji zadržavaju pravilan položaj tijela na biciklu.

Provjerite 24 Oranž popust za popust na električne i klasične bicikle brendova Corratec i CTM

Želite li izgubiti više kilograma koje ste nakupili tijekom vremena, ugodno ćete se iznenaditi pozitivnim rezultatima nakon redovitog bicikliranja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prosječna osoba s oko 60 kilograma u sat vremena vožnje može potrošiti i do 500 kalorija, a ona od 80 kg oko 640 kalorija. Želite li otopiti više kalorija, pojačajte intenzitet vožnje.

Provjerite 24 Oranž popust za popust na električne i klasične bicikle brendova Corratec i CTM

Vožnja biciklom smanjuje rizik od srčanih oboljenja

Osim mršavljenja i jačanja mišića, vožnja bicikla idealna je za prevenciju srčanih oboljenja. Samo 30 minuta vožnje dnevno može značajno smanjiti rizik od obolijevanja kardiovaskularnog sustava. Pritom nisu potrebni veliki napori već je dovoljno da rekreativno i lagano biciklirate bez većih naprezanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz redovito bicikliranje vratit ćete energiju jer je dokazano da vožnja biciklom povećava razinu energije u tijelu za 20 posto. Razlog je poticanje mozga na izlučivanje dopamina, hormona koji je zaslužen za dobro raspoloženje.

Provjerite 24 Oranž popust na sav asortiman odjeće, obuće i opreme

Važna je i dobra oprema za bicikliranje

Uz novi bicikl, sljedeća je nabavka osnovne biciklističke opreme kao što su kaciga, rukavice za vožnju, boca za vodu, pumpa za gume, svjetla i biciklistička odjeća. Postoje mnoge online recenzije koje mogu pomoći u tome. Također, razmislite o pridruživanju biciklističkoj zajednici kako biste maksimalno iskoristili svoje iskustvo vožnje.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr