Bitpanda osigurava ugovor o licenciranju s Coinbaseom kao dio strateškog partnerstva

Bečka kripto tvrtka Bitpanda dovršila je ugovor o licenciranju s Coinbasečime je Coinbase postao pružatelj likvidnosti za Bitpanda Technology Solutions.

Prema priopćenju, suradnja između oba entiteta omogućit će Coinbaseu da ponudi jednu od najjačaobilnijih investicijskih infrastruktura svojim institucionalnim klijentima kao što su banke i financijske institucije izvan SAD-a.

Ovo strateško partnerstvo omogućit će Coinbaseu da svojim institucionalnim klijentima izvan SAD-a ponudi potpuno reguliranu trgovinsku infrastrukturu. Dodatno, kao dio sporazuma, Bitpanda će integrirati Coinbase Exchange u svoju mrežu odobrenih pružatelja likvidnosti. Institucijama daje mogućnost da iskoriste Bitpandine regulatornu licencu i KYC kako bi pojednostavili svoj ulazak na europsko tržište, a da istovremeno zadrže identitet vlastitog brenda.

Eric Demuth, suosnivač i suosnivač Bitpande, na Twitteru je ocijenio da je posao sklopljen na temelju zajedničke vizije buduće digitalne imovine i uzajamne predanosti povjerenstvu, transparentnosti i sigurnosti.

U svjetlu regulatornih izazova s ​​kojima se Coinbase i dalje suočava sa SAD-om, kripto razmjena pokušava se proširiti izvan Sjedinjenih Država. Coinbase je 18. svibnja pokrenuo besplatnu uslugu pretplate za trgovanje poznatu kao ‘Coinbase One’, s pla

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr