Nothing Phone (2) stiže već ovoga srpnja

Nije tajna da Nothing sprema svoj novi mobitel, Telefon (2)koji bi korisnicima trebao pružiti performanse dostojne vodeći brod, prepoznatljivu prozirnu stražnjicu s LED-icama te ispraviti probleme koji je imao njegov prethodnik.

Iako točan datum predstavljanja Phonea (2) još nije objavljen, izvršni direktor Nothinga, Carl Peipotvrdio je u intervjuu za Forbes da će se globalno predstavljanje održati već ovoga srpnja.

Teaser fotografija Nothingovog Phonea (2) 📷 Foto: Nothing
Teaser fotografija Nothingovog Phonea (2) Foto: Ništa

Što se pak tiče specifikacija, Pei je napomenuo da će Nothingov novi mobitel imati nešto veću bateriju od svog prethodnika. Naime, nadolazeći Phone (2) imat će bateriju kapaciteta 4.700 mAh, što je za 200 mAh veće od one u Phoneu (1).

Hoće li to utjecati na autonomiju ostaje za vidjeti, jer je Pei još u ožujku rekao da će Phone (2) pokretati Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC-om, koji je poznat po svom pregrijavanju i energetskoj neučinkovitosti.

Podsjetimo, Ništa telefon (1) Predstavljen je prošle godine sa 6,55-inčnim OLED zaslonom od 120 Hz, Snapdragonom 778+ SoC-om opremljenim s 8 ili 12 GB RAM-a te 128 ili 256 GB interne memorije i sustavom kamere s dva senzora od 50 megapiksela. Mobitel je stigao na tržište s Nothing OS-om temeljenim na Androidu 12, a prema obećanjima tvrtke, dobit će tri velika ažuriranja Androida i četiri godine sigurnosnih zakrpi.

Više o temiIzvor:Bug.hr