FOTO Nesreća na norijadi: Prevrnuo se traktor pun maturanata, više je ozlijeđenih

14 maturanata je ozlijeđeno kad je traktor s prikolicom na kojem su se vozila na norijadu sletjela s ceste. Troje od njih ima teže ozljede.

GalerijaNesreća na norijadi Nesreća na norijadi Nesreća na norijadi +1Nesreća na norijadi


Nesreća se dogodila oko 10:40 na cesti Labin – Prtlog kada je traktor s prikolicom na kojoj su se nalazili maturanti koji danas slave norijadu na nizbrdici sletio s ceste i prevrnuo se. Kako se neslužbeno doznaje, traktoru su otkazale kočnice.

Riječ je o skupini maturanata Srednje škole Mate Blažina iz Labina, koji su nakon proslave posljednjeg dana škole iz Labine tradicionalno krenuli na proslavu u Prtlog. nakrcani u dva kamiona i dva traktora.Osmero maturanata je lakše ozlijeđeno, potvrdio je Hini načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac.

“Svi su živi, ​​nitko od 14 nesrećenih koji su došli nije životno ugrožen, a po obradi ne bi trebalo drugačije biti niti u nastavku”, rekla je ravnateljica bolnice u Puli. Irena Hrstić. Izvijestila je da su sva djeca starosti između 17 i 19 godina, a da je troje teže ozlijeđeno, od kojih dvoje treba kirurško zbrinjavanje rana.

”Nijedno dijete nema povredu glave. Uglavnom su se djeca natukla, a jedno dijete treba na operaciju zbog prijeloma ruke i gležnja”, rekla je i dodala da je jedno dijete već pušteno kući. Ona nema službenu informaciju, ali je čula da je dvoje djece prevezeno u riječku bolnicu.

Tanka je nit između zabave i tragedije i zato oprez nije nikad naodmet. U ovom slučaju izbjegnuta je velika tragedija te ovom prilikom zahvaljujem svim službama na terenu koje su promptno intervenirale. Ponavljam, srećom nitko nije teže stradao, a lakše ozlijeđenim maturantima želim što brži oporavak”, izjavio je istarski župan Boris Miletić za Hinu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr