Najnoviji wellness ritual za potpuno opuštanje na odmoru

Tretman lica prilagođen vašoj koži

Bez obzira trebate li detoksikaciju, čišćenje lica, tretman protiv starenja ili hidrataciju, u našem wellnessu pronaći ćete ultimativno iskustvo ljepote koje će vaša koža učiniti blistavom,
hidratiziranom i pomlađenom.

Liječenje Omorovicza Gold lifting obnavljajući je tretman lica, idealan za suhu ili oštećenu kožu kojoj nedostaje čvrstoće i elastičnosti. Iskorištava moć koloidnog zlata, protuupalnog sastojka koji obnavlja i popravlja kožnu barijeru, čini je čvršćom i mlađom. Zlatna linija Omorovicekoja se koristi u tretmanu, osmišljena je kako bi pomogla obnoviti kožu i aktivnim sastojcima potaknuti mladenački, revitalizirani izgled.

Tretman započinje dvostrukim čišćenjem lica i nježnim pilingom koji potiče obnovu kože, a zatim slijedi Gold Hydralifting maska za trenutno podizanje i duboku hidrataciju. Tri oblika hijaluronske kiseline i bioraspoloživo zlato pune, njeguju, umiruju kožu i popravljaju mikrooštećenja. Dok maska ​​za lice djeluje, masaža šake i ruku će vas dodatno opustiti. Na kraju tretmana, stimulira se obnavljanje stanice i proizvodnja kolagena tradicionalnom mađarskom masažom lica, koja trenutno podiže i vraća čvrstoću kože.

Tretman tijela za blistavu kožu

Kada je riječ o tretmanima tijela, Blue spa wellness centar u TUI BLUE Jadran nudi niz opcija koje će vam pomoći da se osjećate svježe, revitalizirano i opušteno. Između tretmana vrućim kamenjem za napete mišiće, obloga za dubinsku hidrataciju ili pilinga, naši terapeuti će se pobrinuti da se prepusti potpunom užitku.

Omorovicza zlatno tijelo je tretman tijela koji uključuje masažu cijelog tijela i piling zlatnim šećernim pilingom koji je obogaćen uljem ylang ylanga i česticama zlata koji će poboljšati cirkulaciju i kožu učiniti glađom. Iako blistavo, zlato je mineral s dokazanim protuupalnim svojstvima, pomaže u zacjeljivanju svakodnevno nastalih mikrooštećenja i revitalizaciji kože.

U tretmanu se koristi osvježavajući tonik za lice koji pruža trenutnu hidrataciju, Omorovicza Kraljica Ugarske magla s mirisom ruže i nerolija. Ovaj hidratantni tonik inspiriran je Queen of Hungary Water, prvim zabilježenim parfemom u svijetu, osmišljenim za mađarsku kraljicu Elizabetu u 14. stoljeću. Idealan za osvježenje tijekom dana ili toniziranje nakon čišćenja.

Osim tonika, šećerni piling Omorovicza Gold šećerni piling poboljšat će teksturu kože uklanjanjem mrtvih stanica kože. I za završni dodir u ovom tretmanu korišteno je ulje sa shimmerom – suptilnim zlatnim česticama Omorovicza svjetlucavo ulje tijelu dodat će primamljivo svjetlucanje.

Prepoznatljivi spa rituali za potpunu revitalizaciju

Uživanje u topličkim ritualima postalo je nezaobilazan dio svakodnevice. U skladu s tim trendom, Blue spa wellness centar u hotelu TUI BLUE Jadran nudi izvanredan izbor spa rituala koji će vas odvesti na put opuštanja, obnavljanja energije i osvježenja.

Jedan od najpopularnijih rituala je Omorovicza Queen iskustvo. Ovaj ritual uključuje opuštajuću masažu cijelog tijela i piling zlatnim šećernim pilingom. Luksuzni tretman uključuje Omorovicza Golden body tretman licamasažu cijelog tijela i piling zlatnim šećernim pilingom te Gold lifting tretman lica, 3 u 1 tretman lica koji uključuje čišćenje, hidrataciju i lifting.

Više o temiIzvor: Journal.hr