Novo ruho Maredo terase: Donosimo prve fotografije popularnog mjesta za druženje

Novo ruho Maredo terase: Donosimo prve fotografije popularnog mjesta za druženje

Novo ruho Maredo terase: Donosimo prve fotografije popularnog mjesta za druženje

Maredo, renomirani restoran poznat po izvrsnoj hrani i ugostiteljskom iskustvu, s radošću najavljuje otvaranje svoje nove i preuređene terase. Preuređenje prostora bilo je planirano već prošle godine tijekom radova u restoranu, a rezultat je stvaranje prirodne i opuštene atmosfere koja upotpunjuje cjelokupni doživljaj restorana Maredo.

Ovog četvrtka, Maredo je prezentirao svoju preuređenu terasu gdje smo mogli uživati ​​u njenom novom ruhu i opuštenoj atmosferi uz tapas meni koji je pripremio Chef Mario Miheljs odabranim gastro nekoliko restorana.

Ljetna atmosfera stvorena za opuštanje

Preuređenje terase uključuje otvaranje bokova kako bi se unijelo više prirodne svjetlosti i stvorio osjećaj prostranosti. Svijetli pod s refleksijom svjetlosti te nježno obrezano zelenilo duž perimetra terase stvaraju harmoniju s interijerom restorana. Naglasak je stavljen na stvaranje ugodnog “interijera” terase za svoje goste.

Terasa je dizajnirana s kombinacijom dubokih narančasto-zemljanih nijansi, koje su se već pojavljivale u interijeru restorana, te klasičnih neutralnih tonova sive, bež i crne boje. Cilj je bio stvoriti laganu i ljetnu atmosferu koja će gostima pružiti osjećaj opuštenosti.

Materijali korišteni na terasi prilagođeni su ljetnim uvjetima, s laganijim teksturama koje omogućuju ugodno sjedenje čak i tijekom vrućih ljetnih dana. Metalne mreže su ključni element dizajna terase, boje u dubokoj narančastoj boji te isprepletenim trakama kako bi se postigao poseban efekt svjetlosnih nijansi, istovremeno pružajući i dozu privatnosti.

Moderno uređenje

Maredo terasa se ističe i bogatim zelenilom koje je pažljivo nadopunjeno i oplemenjeno. Osim toga, uvedene su modularne žardinjere izrađene od metalne mreže kako bi se prostor mogao urediti i prilagoditi potrebama i željama gostiju.

Nova terasa Maredo restorana nastavlja temu i stil interijera, s igrom lukova koja se provlači kroz cijeli prostor. Elementi karakteristični za unutrašnjost restorana preneseni su i na terasu, prilagođeni opuštenijem okruženju.

Afterwork druženje na terasi

Uz novu i preuređenu terasu duge ljetne večeri ispunit će Maredo Aperitivo, od 17 sati, jer je četvrtak idealan dan za afterwork druženje na terasi. Gosti će imati priliku uživati ​​u posebnom tapas izborniku i uparenim koktelima, kao iu taktovima Maredo resident DJ-a.

Restoran Maredo s ponosom otvara svoju obnovljenu terasu i poziva sve svoje goste da dođu i dožive jedinstveno iskustvo u ugodnom ambijentu terase, a svoja mjesta za Maredo Aperitivo u četvrtak možete rezervirati na +385 99 457 4000 ili na [email protected]

Sve informacije pronađite na web-stranici, Facebook ili Instagramu.

Adresa: Florijana Andrašeca 14, 10 000 Zagreb

Radno vrijeme: pon – zatvoreno | do 12 – 23 | sri – sub 12 – 02 | ned 12 – 23

Tel. +385 99 457 4000

E-mail: [email protected]

Najčitanije

Učitati još

Više o temiIzvor: Journal.hr