Tomaš uoči posljednje utakmice u Gradskom vrtu: Sprema se spektakl, nemamo ga pravo zakazati'

Velika se svečanost sprema sutra u Osijeku, gdje će istoimeni domaćin ugostiti Rijeci, i to u svojoj posljednjoj utakmici u Gradskom vrtu. Iduće sezone ta se momčad seli na novi i moderan stadion na Pampasu, a osim oproštaja od stadiona i ove sezone, ovaj će dvoboj poslužiti i kao izravni ogled u borbi za treće mjesto. Taj je sraz danas najavio i Stjepan Tomasveć četvrti Osijekov trener u tijeku ove sezone.

“Naš plan je bio izboriti Europu, ali igračima sam ponavljao da je glavni cilj osvojiti treće mjesto”, rekao je na početku, pa nastavio:

“Napravit ćemo sve da u ovoj posebnoj utakmici, a imam čast voditi momčad u posljednjoj utakmici u Gradskom vrtu, razveselimo navijače i dokopamo se trećeg mjesta. Matematički nam je dovoljan bod, ali mi idemo na pobjedu, pred našim navijačima u ovako posebnoj utakmici nemamo pravo zakazati. Želimo prikazati dobru igru ​​i osvojiti tri boda.”

Stadion bi trebao biti rasprodan pa se sprema velika fešta, tim više što nema prevelikog rezultatskog imperativa jer je odlučen plasman u europske kvalifikacije. Bit će to i novi susret Thomasa s Sergej Jakirovićprošlog ljeta snage su odmjeravale na utakmici Zrinjskog ja Šerif.

“Sigurno je čitava ova priča pomogla u pripremama, kao i pobjeda protiv Šibenika, odnosno potvrda da smo izborili Europu. Sama priprema je bila lakša zbog ovog nadolazećeg spektakla, a nadam se da će se igrači opravdati na terenu i ostvariti cilj koji vodi u Europu. Sada se ponovno susrećem sa Sergejem, bit će to posebna utakmica za nas i za Rijeku, ali dobro smo radili i pripremali se,” zaključio je Tomas.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr