Oglasila se policija o nesreći maturanata, traktorom koji je prevrnuo upravljao maloljetnik?

Neslužbeno se doznaje kako je traktorom upravljao maloljetnik, ao svemu se oglasila i srednja škola Mate Blažin u Labinu iz koje su škole ozlijeđeni učenici.

Istarska policija oglasila se ovelikoj nesreći između Labina i Prtlogau kojoj je jutros više maturanata izletjelo s ceste iz traktora s prikolicom. Policija je utvrdila kako su dojavu o nesreći dobili oko 10.40 sati, a prema dosad utvrđenim informacijama ukupno 16 osoba zatražilo je liječničku pomoć.

Glas Istreneslužbeno doznaje kako je traktoromupravljao maloljetnikao svemu se oglasila i srednja škola Mate Blažin u Labinu iz koje su škole ozlijeđeni učenici.

Foto: Saša Miljević/PIXSELL

”Želimo Vas obavijestiti o trenutnom stanju i poduzetim mjerama. Nijedna ozljeda nije označena kao kritična. Djeca koja su povrijeđena trenutno su pod medicinskom skrbi i nadzorom. Molimo Vas da ostanete mirni i pružite podršku djeci tijekom ovog teškog razdoblja. Ako trebate dodatnu podršku i pomoć, obratite se povjerenjem školskom osoblju. Uzajamna podrška i ljubav ključni su za fizički i emocionalni oporavak djece zato budimo zajedno”, javljaju iz škole.

Hitna je dosad istrijažiralaukupno 20 osobakoje su sudjelovale u nesreći, a ravnateljica Opće bolnice u Puli dr. Irena Hrstić naknadno je potvrdila kako su primili 14 ozlijeđenih osoba, od kojih je troje zadržano u bolnici. Dvoje maturanata, doznajemo, nalazi se na trijaži u KBC-u Rijeka, gdje će im seutvrditi stupanj ozljeda.

Više o temiIzvor:Poslovni.hr