Otvoreno novo logističko skladište od 20.000 m2: Stvoreni su uvjeti za dodatno zapošljavanje velikog broja ljudi

Tvrtka Lagermax Logistics Croatia jučer je svečano otvorila novoizgrađeno logističko skladište u mjestu Luka pored Zaprešića, a velikom proslavom obilježeno je i 25 godina rada Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj.

Uz postojeće skladišne ​​prostore od 16.500 m2 otvoreno je novo logističko skladište, koje se prostire na 20.000 m2. Za te potrebe uloženo je 15,3 milijuna eura čime su stvoreni uvjeti za dodatno zapošljavanje velikog broja ljudi čime se pridonijeo razvoju Zagrebačke županije i konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Na krovnim skladištima postavljeni su solarni paneli za proizvodnju električne energije jer je fokus tvrtke i na razvoju ekoloških rješenja usmjerenih na očuvanje okoliša što je i budućnost kad je poslovanje u pitanju.

Andrea Mulder / Photo Art

Lagermax grupacija u Hrvatskoj kontinuirano radi na održavanju visoke razine profesionalnosti, kvalitete usluga i konkurentnosti te ulaganju u daljnji razvoj poslovanja. U planu je izgradnja novih skladišnih prostora te uvođenje dodatne djelatnosti – proizvodnja drvenih paleta. Osim sjedišta u Luci pokraj Zagreba, Lagermax Logistika Hrvatska posluje u regionalnim centrima u Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku i Koprivnici.

Andrea Mulder / Photo Art

„Sukladno našoj viziji i misiji pod sloganom“Zajedno u pokretu“, konstantno pratimo tržišne trendove i potrebe naših klijenata. Otvaranje novih skladišnih kapaciteta rezultat je naše namjere da im omogućimo optimalne logističke koncepte, s kojima ćemo ostati tržišni lider u logistici, transportu, skladištenju i distribuciji raznovrsne robe; te s prilagođenim logističkim rješenjima, prilagođenom automobilskom segmentu, biti proaktivan čimbenik u budućnosti koji donosi tehnološki napredak i e-mobilnost u opskrbnim lancima“, rekao je. Dino Mišar, direktor tvrtke Lagermax Logistics Croatia doo.

„Više od 25 godina rada i postojanja Lagermax grupacije u Republici Hrvatskoj, čini nas ponosima i obvezuje nas da kroz ovu, ali i sve dosadašnje i buduće investicije, klijentima možemo jamčiti visoku razinu logističke usluge s mjerljivom dodanom vrijednošću uz ispunjenje ugovorenih ključnih pokazatelja uspješnosti. “, izjavio je Robert Bašić, direktor tvrtke Lagermax Autotransport doo.

Lagermax Group je austrijski koncern koji uspješno posluje više od 100 godina i broji 58 podružnica u 14 zemalja.Lagermax grupa u Hrvatskoj trenutno zapošljava 550 djelatnika, s ukupno ostvarenim prometom od 53,4 milijuna eura u 2022. godini i do sada je na hrvatskom tržištu investirala više od 85 milijuna eura.

Više o temiIzvor:Poslovni.hr