(VIDEO) NOLE SE MALO OPUSTIO! Na zahtjev publike imitirao poznatog Hrvata

Foto: twitterscreenshot

Autor: Gordan Ivan Šojat

Drugi Grand Slam sezone je na vratima, a Pariz je spremno dočekao igrače koji će trčati terenima Roland Garrosa pa tako i Novaka Đokovića, koji je tamo od četvrtka.

Nakon što se Nadal povukao, Nole je postao glavni konkurent za naslov, a Đoković će u nedjelju na terenu izaći protiv Amerikanca Aleksandra Kovačevića.

Ako osvoji Roland Garros, to će biti 23 Grand Slam za Srbina, glavna prepreka mu je mladi Carlos Alcazar, s kojim će se Novak vjerojatno susresti u svom dijelu ždrijeba.

Zabavljao publiku

Nole je izgleda napokon opušten i dobre volje, što je pokazao na prvom treningu u Parizu, na kojem se okupilo nekoliko tisuća gledatelja.

Tako je netko iz publike doviknuo Đokoviću da oponaša servis Gorana Ivaniševića, a Novak je zdušno prihvatio izazov i veselo imitirao svog prijatelja i trenera.

Pogodite koga je Novak imitirao 🤪

Nisam ni razumio odgovor, ali to je netko iz gomile viknuo i on je to učinio pic.twitter.com/C2C0ihPizv

— rafael_nadal_by_hippo (@rnbyhippo22) 25. svibnja 2023

Autor:Gordan Ivan Šojat

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr