'JEBI SE!' Bjelogrlićev oštar odgovorio srpskoj političarki: 'Opet nas tjerajte, mi ćemo ipak ostati'

Foto: Radule Perisic/ATAImages

Autor: Dnevno.hr/FP

Srpski glumac Dragan Bjelogrlić uputio oštar odgovor na izjave predsjednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Darko Glišićkoji je poručio onim glumcima kojima se ne sviđa režim predsjednika Vučića “da odu negdje drugdje glumiti”.

Glišić je u emisiji na Sretna televizijaprotiv kojeg je nedavno pokrenuta peticija za opoziciju, prvo je izjavio da je on nije jasno zašto glumci prosvjeduju protiv Vučića “s onim ljudima u čije se vrijeme u filmovima i serijama ulagalo 119 puta manje nego danas”. Tada im je rekao da ako nisu zadovoljni u Srbiji, mogu otići snimati negdje drugdje.

“Neke znam osobno, bili su dužni i ružni, zarađivali na žličicu u vrijeme bivše vlasti, au vrijeme, kako kažu diktature, snimaju se po šest ili sedam serija mjesečno”, između ostalog izjavio je Glišić u emisiji, da bi dodao: “Ne valja. vam Vučić, malo vam je 119 puta više ulaganja, gadna vam je država, gadan vam je režim? Godišnje, nemojte glumitiidite negdje drugdje pa glumite.”

Na ove izjave zatim je Reagirao je i Bjelogrlić, prvo u pisanom obliku a onda i putem društvenih mreža. Prvo se zapitao imaju li glumci koje je angažirao i koje financira Telekom Srbije pravo izražavati svoje mišljenje.

Foto: Instagram/snimka zaslona

“Ako je tako, ja više neću glumiti u seriji Tajkun, jedinoj Telekomovoj seriji u kojoj sam angažiran,” rekao je glumac. “Predlažem da novi ‘tajkun’ bude Bule Goncić ili Rastko Janković. Oni vjerojatno zadovoljavaju zadane kriterije,” dodao je.

U priči na svom Instagram profilu javio se nešto kasnije sa mnogo toga izravniji odgovori na Glišićeve prozivke. “Opet nas tjerate iz zemlje. Za*ebali ste se. Ipak ćemo ostati. Jer malo je i naša,” poručio je Bjelogrlić.

Autor:Dnevno.hr/FP

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr