KOMENTIRALA IZGLED PJEVAČICE: Lana Jurčević objavila snimku žene kako se zgraža iza njezinih leđa

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Pjevačica Lane Jurčević nastupila je na događaju “Zapleši s nama”, koji je na Europskom trgu u Zagrebu, a našla je i vrijeme za druženje s fanovima.

Baš kada se družila s fanovima, jedna se žena našla iza njenih leđa te je zgroženo komentirala pjevačičin izgled. Snimku je objavio na svom Instagram profilu. “Kak je debela”, govori žena s videom dok mjeri Laninu figuru.

“Pa šta život nije divan? Bilo nam je super neki dan na nastupu na Europskom trgu, a malo kasnije stižu i fotkice! Ali prije toga desert prije ručka, nešto slatko – ovaj video. Od nekih dobijem poklone koje su sami radili, a od nekih ‘komplimente’. Svega ima. Bitno da nam je bio top, da smo se naskakali i napjevali… Ali bez obzira… budite nježni jedni prema drugima – nikad ne znate što stoji iza toga. Pa i prema njoj”, napisala je Lana uz prigodnu pjesmu Zlatka Pejakovića “Misli svatko da mi je lako”. Snimku možete pogledati na njenom Instagram profil.

Njenu objavu među prvima podržala je Nina Badrić, a samo šest sati prikupilo je više od 6500 reakcija te stotine komentara.

“Nakon toliko godina bullyinga na društvenim mrežama napokon hejterima vidimo lice”, “Kako reći da su ljubomorna bez da kažeš da si ljubomorna”, “Pogled i komentar jedne ljubomorne žene. Lana, kraljice naša”, “Strašno. Ako si ti debela onda je svijet otišao uk”, “Meni je neugodno zbog nje” komentirali su video Lanini pratitelji.

Inače, pjevačica je prošle godine za In magazin komentirala kako se ne opterećuje negativnim komentarima. “Tako mi je svejedno što tko misli, bitno da sam ja dobro sa sobom”, poručila je Lana.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr