Najbolja rumenila do 10 eura: Imamo pristupačne verzije proizvoda koji će obilježiti ljeto

Ako će neki proizvod obilježiti ljeto koje je pred nama, onda ga je to sigurno rumenilo. Bilo tekući, kremasti ili u kamenu, to je proizvod koji trenutno doživljava veliku procvat popularnosti. Razlog tome su beauty trendovi koje, uglavnom, nameće TikTok, odnosno kreatori te društvene mreže.

Sve je krenulo kada je postao popularan čist izgled djevojke. Radi se zapravo o prirodnom izgled s minimalno šminke, čime prirodan izgled kože dolazi do izražaja. Zvijezda takvog makeupa je upravo rumenilo koje licu vraća “život” i sjaj. Još je bolje ako je rumenilo kremaste teksture jer se stopi s kožom i izgleda kao da se crveni.

Tajna popularnost rumenila

Nakon clean girl looka, zaredalo se još onih virusnih, au mnogima je upravo rumenilo bilo zvijezda. Osim što s njime koža izgleda zdravije i svježije, mnogi su otkrili i da se rumenilom vrlo lako mogu pomladiti. Ključ je u odabiru nijansi, a ona ružičasta uvijek su super opcija ako vam je cilj anti-age efekt. Također, pravilno pozicioniranje skida godine s lica, a čak ga je moguće i vizualno stanjiti.

Ako rumenilo nanesete na vrh jagodice, prema rubu kose, lice će vam izgledati zategnutije. Ako ga nanesete na kapke, pak, izgledat ćete mlađe. Cijeli look možete zaokružiti tako što ćete malo kremastog rumenila nanijeti i na usnice umjesto ruže ili balzama. Ako smo vas s ovime svime privukli, možda je vrijeme da bacite oko na rumenila koja smo odabrali za ovaj članak.

Više o temiIzvor: Journal.hr